BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum arată educația românească în statistici? Ciprian Iftimoaei, director adjunct Direcția Județeană de Statistică Iași, revine la BZI LIVE cu o analiză pertinentă la începutul anului școlar – FOTO

Publicat: 13 sept. 2021

Marți, 14 septembrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Ciprian Iftimoaei, director adjunct al Direcției Județene de Statistică Iași. La început de an școlar, sociologul va analiza evoluția educației românești în baza unor date concrete. Dintr-o generație de elevi înscriși în clasa I, câți dintre aceștia ajung să finalizeze anul I de facultate? Unde se pierd toți școlarii dintr-o generație? De ce pleacă anual tinerii la studii în străinătate? Care este procentul analfabetismului funcțional? Câți tineri are România care nu sunt în nici o formă de învățământ? Acestea sunt câteva dintre întrebările care vor primi răspuns în cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu