Cancan

Cum arată fiica Anamariei Prodan la 20 de ani. Tânăra s-a pozat în costum de baie

Publicat: 19 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fiica Anamariei Prodan la 20 de ani. Tânăra s-a pozat în costum de baie
Cum în această perioadă competițiile sunt suspendate, fiica Anamariei Prodan are mai mult timp liber și postează imagini sexy pe Instagram

Sarah Dumitrescu face furori în mediul online, iar la cum arată fiica Anamariei Prodan la 20 de ani nu miră pe nimeni succesul pe care îl are. Totul se întâmplă din cauza pandemiei, care a suspendat toate competițiile sportive, așa că tânăra baschetbalistă s-a reorientat. Ce-i drept, ar putea face lejer carieră în modelling, la fel ca sora ei mai mare, Rebecca.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru ținutele și aparițiile publice incendiare, iar fiica sa Sarah pare că îi calcă pe urme tot mai des. Tânăra baschetbalistă în vârstă de 20 de ani a făcut furori în mediul online cu ultimele imagini în care apare fără inhibiții.

Cum arată fiica Anamariei Prodan la 20 de ani

Fiica impresarei Anamaria Prodan din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu, a uimit pe toată lumea cu ultimele imagine publicate pe rețelele de socializare. Tânăra baschetbalistă s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite și nu de puține ori a renunțat la haine, în favoarea costumelor de baie.

Frumoasa blondină a postat pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare în costum de baie, lăsându-și la vedere formele apetisante lucrate intens la antrenamente. Sarah Dumitrescu a pozat provocator și chiar a făcut o schimbare de look care o prinde foarte bine, și-a închis nuanța părului.

Astfel, Sarah Dumitrescu, care locuiește în SUA, a reușit zilele trecute să atragă toată atenția asupra ei. Tânăra a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie, strângând aproape 15.000 de like-uri și peste 100 de comentarii, cele mai multe dintre acestea fiind pozitive.

Pe cât trece timpul, pe atât de frumoasă te faci. Semeni din ce în ce mai mult cu mama ta. Te pup cu drag”, „Deosebit de frumoasă”, „Doamne, ce poză” și „Superbă! Ca și mami”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care internauții le-au lăsat în dreptul imaginii.

Îi este dor de antrenamente

Sarah e stabilită în SUA și s-a făcut remarcată în campionatele de baschet de colegiu, fiind foarte pasionată de acest sport. Cum în această perioadă competițiile sunt suspendate, fiica impresarului român are mai mult timp liber și postează imagini sexy pe Instagram.

De altfel, Sarah chiar s-a plâns pe InstaStory că îi lipsesc meciurile de baschet. Însă oricât de mult și-ar fi dorit fiica sexy impresarei să revină din nou pe teren acest lucru nu este posibil din cauza pandemiei de coronavirus care a închis toate activitățile sportive.

Oricum, Sarah este gata să reia antrenamentele alături de colegele ei din Statele Unite ale Americii, însă cel mai probabil va mai avea de așteptat o perioadă.

Fiica Anamariei Prodan a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Sarah Dumitrescu ar putea deveni astfel a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel.

A fost confundată cu Kim Kardashian

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, se transformă într-un adevărat star al Instagramului. Tânăra în vârstă de 20 de ani este comparată adesea cu surorile Kardashian, iar acum a primit un compliment la care nu se aștepta.

„Pentru o secundă am crezut că ești Kim Kardashian”, i-a scris Sharei un admirator pe Instagram. Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă și mulată, în stilul surorilor Kardashian, cu un păr lung și blond (evident, perucă), tânăra și-a impresionat followerii.

Judecând după cum arată fiica Anamariei Prodan la 20 de ani, Sarah ar putea lejer avea și o carieră în modelling, la fel ca sora ei mai mare, Rebecca.

Adauga un comentariu