Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre fostul soț: „Tibi Dumitrescu e sufletul meu”

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan declarație neașteptată despre fostul soț Tibi Dumitrescu e sufletul meu
Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan e la ora dezvăluirilor. A făcut o declarație neașteptată despre fostul soț, Tibi Dumitrescu. Ce alte dezvăluiri uimitoare ies la iveală.

Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre fostul soț

Anamaria Prodan este un personaj binecunoscut în lumea fotbalului, fiind implicată chiar și la un club din Liga 1. Impresara a fost căsătorită timp de nouă ani cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, despre care Anamaria a făcut acum o declarație neașteptată.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan, 47 de ani, a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu între 1998 și 2007.

Nouă ani de căsnicie. Ce a însemnat asta pentru Anamaria Prodan

Așa cum menționam, Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți timp de nouă ani, între 1998 și 2007, și au împreună două fiice, Rebecca și Sarah. Ambii și-au refăcut viața după ce au divorțat. Anamaria s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Al Wasl, în timp ce Tibi s-a însurat cu Irina, care i-a dăruit o fiică, pe Celia. Are 14 ani și cântă la pian.

Anamaria Prodan mai fusese cuplată cu Laurențiu Reghecampf și în 1997, înainte de relația cu Tibi. Despre primul ei soț, Anamaria Prodan are însă cuvinte de laudă. Dezvăluirile sunt de-a dreptul uimitoare.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. – uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Viva!.

Anamaria Prodan a explicat motivul divorțului de Tibi Dumitrescu.

„Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a dezvăluit impresara.

Adauga un comentariu