Cancan

Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina a pozat în costum de baie pe Coasta de Azur

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina a pozat în costum de baie pe Coasta de Azur
Cum arată fiica lui Crin Antonescu

Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina, fata fostului senator și ministru Crin Antonescu, a fost în vacanță în sudul Franței, unde s-a bucurat din plin de soarele mediteraneean. Irina este o tânără superbă, dovadă fiind mai multe fotografii pe terasa hotelului, în costum de baie.

Irina Antonescu a petrecut mai multe zile de vacanță pe Coasta de Azur. Fata lui Crin Antonescu, fost ministru al Tineretului și Sportului, dar și președinte al Senatului, s-a cazat în celebra stațiune St-Tropez, una din cele mai exclusiviste din zonă.

Cum arată fiica lui Crin Antonescu. Irina a pozat în costum de baie pe Coasta de Azur

Încântată de atmosferă, Irina a realizat mai multe pictoriale, câteva fotografii fiind făcute pe terasa hotelului, în costum de baie. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici”, a postat Irina Antonescu. Ea a vizitat și Nisa, acolo unde s-a plimbat pe celebra faleză Promenade des Anglais.

Fiica lui Crin Antonescu s-a mutat la Bruxelles

Crin Antonescu este căsătorit din 2009 cu Adina Vălean, care este europarlamentar. Antonescu a mai fost însurat o dată, în tinereţe, cu Aura, care s-a sinucis în 2004, deprimată de o boală necruţătoare. Aura i-a dăruit o fiică lui Crin, pe Irina, care a împlinit recent 18 ani.

Irina a învăţat la Şcoala Britanică din Bucureşti, dar s-a mutat la Bruxelles de mai bine de doi ani, oraş în care Adina Vălean, mama sa vitregă, îşi exercită mandatul de europarlamentar. Mare amatoare de pictoriale, Irina Antonescu pozează ca un fotomodel, fiind complimentată de amici pentru ţinutele sale sexy.

Mama vitregă a Irinei Antonescu este Adina Vălean

În noiembrie 2019, Adina Vălean, mama vitregă a Irinei, care e europarlamentar PNL, a fost acceptată de președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european din partea României. Propunerea a fost făcută de preşedintele Klaus Iohannis. Adina Vălean va primi portofoliul Transporturilor, alocat de la început României.

Conform legislației naționale, propunerea de comisar european urmează să fie transmisă Parlamentului României, urmând ca Adina Vălean să fie audiată în comisiile reunite de afaceri europene. După îndeplinirea procedurii naționale, Adina Vălean va fi audiată pe 14 noiembrie în Comisia JURI din Parlamentul European și în Comisia de Transporturi.

Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani. Fosta ştirista a făcut furori pe litoralul românesc

În această perioadă în staţiunea fiţelor, Mamaia, este aglomeraţie mare, unde mai toate vedetele şi-au făcut apariţia la plajă. Este şi cazul fostei stiriste de la Antena 1, Crina Abrudan, care a fost surprinsă la plajă alături de soţul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu. Chiar dacă este trecută de 40 de ani, fosta prezentatoare arata impecabil.

Crina Abrudan a renunţat la televiziune în urmă cu mai bine de şapte ani, iar din 2017 este căsătorită cu Gabi Popescu. Cei doi şi-au unit destinele după o relaţie de 10 ani.

Deşi a împlinit 42 de ani, vedeta arata incredibil de bine şi nu pierde niciun weekend la mare. Superbă blondina s-a bucurat recent de o binemeritată vacanţă pe litoralul românesc, acolo unde a făcut furori.

‘Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineaţa şi plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecţie solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao şi hidratează foarte bine pielea’, a mărturisit Crina Abrudan.

Crina Abrudan a fost fotografiată în timp ce se plimba liniştită pe plajă. Ca de obicei, fosta prezentatoare tv a ieşit în evidenţă cu un costum de baie format din două piese, care abia dacă îi acoperea formele apetisante.

Adauga un comentariu