Cancan ultimă oră

Cum arată fratele lui Dorian Popa? Seamănă ca două picături de apă

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dorian Popa este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din ţară. Acesta a devenit idolul sutelor de adolescenţi prin intermediul trupei şi serialului care l-a făcut celebru, iar acum se bucură din plin de faimă. Chiar dacă îl vezi zilnic la evenimente, nu mulţi ştiu însă că are un frate cu care seamănă perfect.

La vârsta sa, Dorian Popa are toate motivele să se considere un om împlinit. Are o carieră la care mulţi visează şi o familie pe care o iubeşte foarte mult. Cel mai apropiat este de mama sa, lucru pe care l-a demonstrat odată cu participarea la show-ul „Asia Express”, dar la fel de mult ţine legătura şi cu fratele său, Ciprian.

Talentul său icontestabil în cariera de actor şi de cântăreţ l-au ajutat pe Dorian Popa să cucerească inimile sutelor de admiratori. Vedeta menţine o legătură foarte strânsă cu aceştia pe reţelele de socializare, ţinându-i la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa. Cu toate acestea, Dorian îşi face timp şi pentru familie, care este foarte importantă. Deşi fratele său Ciprian locuieşte la sute de kilometri distanţă, în Germania, cei doi sunt foarte apropiaţi.

Dorian şi Ciprian au fost crescuţi de către mama lor

Luminiţa Popa a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie foarte puternică, astfel, chiar dacă tatăl lor i-a părăsit, cu ajutorul bunicilor a reuşit să crească doi băieţi minunaţi. Este foarte mândră de amândoi, în egală măsură.

„Am doi băieţi. N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. Asta nu i-a iertat niciodată Dorian. Mai târziu, în 2012 am trecut prin momente dificile, chiar şi financiare. Tatăl lor a realizat abia în 2012 cât de mult rău a făcut. Îmi cerea mie să îi pun în legătură cu ei şi i-am spus că îmi pare rău, dar sunt bărbaţi maturi acum”, a declarat mama lui Dorian Popa.

Adauga un comentariu