Cancan

Cum arăta Gabriela Lucuțar înainte de a deveni celebră. „Regina Întunericului” atrage mereu privirile cu look-ul său excentric

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Gabriela Lucuțar înainte de a deveni celebră. Regina Întunericului atrage mereu privirile cu look-ul său excentric
În urmă cu nouă ani, înainte de a deveni celebră, Gabriela Lucuțar arăta total diferit

Gabriela Lucuțar arăta total diferit înainte de a deveni celebră. Supranumită „Regina Întunericului”, a jucat un rol esențial în organizarea impecabilă a înmormântării Mioarei Roman. Cu o atenție meticuloasă la detalii, ea s-a asigurat că ultimul drum al fostei soții a lui Petre Roman să fie demnă și onorabilă.

Dedicarea Gabrielei a fost evidentă în fiecare aspect al ceremoniei, de la alegerea sicriului și a florilor la coordonarea slujbei religioase și a procesiunii funerare. Ea a ținut cont de dorințele familiei și a reușit să creeze o atmosferă solemnă și respectuoasă, pe măsura personalității Mioarei Roman.

Cum arăta Gabriela Lucuțar înainte de a deveni celebră

Blonda a captat atenția celor prezenți cu stilul său neconvențional și excentric, dar puțini ar putea să o identifice în imaginile de acum nouă ani, când participa la un protest al patronilor de pompe funebre în București. În 2015, se străduia să mențină afacerea sa la suprafață.

„De la 15 morti pe luna am ajuns sa am 6-7 morti pe luna. Si asta doar prin recomandari. E o mafie de care se pare ca vom scapa foarte greu. Nu e corect. Nici nu apuca omul sa moara bine ca suna de la pompe funebre”, declara Lucuțar, la acea vreme.

Ce legătură are cu Anamaria Prodan

Afacerea a cunoscut o creștere semnificativă după colaborarea cu Anamaria Prodan, cunoscuta impresară. Investiția semnificativă a Anamariei, de peste 200.000 de euro, a contribuit la prosperitatea afacerii, conform Playtech.

„Afacerea era pe un făgaș normal și bun, dar de când Anamaria a devenit partenera mea lucrurile sunt mult mai bune pentru că oamenii par atrași să organizeze un astfel de eveniment. Oamenii știu bine că noi sunterm două femei puternice, două femei organizate, două femei care au arătat ceva lumii acesteia. Poate suna lăudăros, dar știm care este forța noastră și determinarea și putem spune că suntem cele mai bune în ceea ce facem!

Anamaria Prodan a făcut o investiție serioasă în compania noastră. Peste 200.000 de euro! Investiția nu va putea fi amortizată foarte curând, dar ne vom strădui amândouă să facem o treabă foarte bună! Ea a adus mașini funerare noi, dar și alte tipuri de logistică. Am încercat să gândim câteva surprize viitorilor noștri clienți, lucruri nemaiîntâlnite în breaslă până la noi”, declara Gabriela Lucuțar.

În urmă cu nouă ani, înainte de a deveni celebră, Gabriela Lucuțar arăta total diferit. Acum, afacerea ei este mai prospera că niciodată și se bucură de un real succes.

Adauga un comentariu