Cancan ultimă oră

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după 3 sarcini. Fanilor nu le-a venit să creadă

Publicat: 04 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Laura Cosoi în costum de baie după 3 sarcini. Fanilor nu le-a venit să creadă
Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după 3 sarcini

În urmă cu ceva timp, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit părinții celei de-a treia fetiță. Deși vedeta a trecut prin trei nașteri, se pare că silueta sa a redevenit la aceleași forme pe care le avea.

Laura Cosoi se află în vacanță în Bali alături de familia ei, iar vedeta a postat pe social media câteva imagini în costume de baie, menite să atragă admirația internauților. Iată cum arată acum vedeta, după ce-a de-a treia naștere.

Laura Cosoi și-a uimit fanii din mediul online, cu fotografiile din vacanță

După ce a născut-o pe Lara, mezina familiei, în luna iunie a anului trecut, se pare că Laura Cosoi a revenit la formele sale ca trase prin inel.

Aflată în vacanță în Bali, vedeta a postat câteva fotografii în costum de baie, iar fanii au rămas surprinși de rapiditatea cu care a slăbit, dar și de felul în care arată acum, exprimându-și părerea prin intermediul comentariilor.

„Superbă!”, „Ai un corp de vis, arăți trăznet!”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile, în prima sarcină

În urmă cu mai mult timp, vedeta povestea că prima sarcină nu a fost deloc una ușoară. Dimpotrivă, organismul și psihicul ei au trecut prin mai multe schimbări.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut.

La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen”, a povestit Laura Cosoi, potrivit informațiilor oferite de Libertatea.ro.

Adauga un comentariu