Cancan

Cum arată Loredana Groza la 51 de ani. S-a pozat goală, în așternuturi

Publicat: 25 sept. 2020
Cum arată Loredana Groza la 51 de ani
Loredana Groza se menține într-o formă de zile mari pentru vârsta ei

Cum arată Loredana Groza la 51 de ani. Îndrăgita vedetă de muzică se menține cum nu se poate mai bine pentru vârsta pe care o are. Însă pe lângă valul de aprecieri și laude pe care le primește de la fani, artista se confruntă și cu unele critici. Și aceasta din cauza ipostazelor în care se fotografiază.

Loredana Groza arată nemaipomenit la cei 51 de ani ai săi. Astfel, adeseori a fost comparată cu vedetele din showbizul internațional. Cu toate acestea, artista se mai lovește și de numeroase critici. De curând, s-a pozat goală în așternuturi, iar mesajele fanilor nu au fost deloc în concordanță cu mesajul pe care a vrut să-l transmită blondina.

Cum arată Loredana Groza la 51 de ani

La vârsta ei, Loredana Groza nu încetează să uimească. Artista le-a făcut tuturor o surpriză de zile mari și s-a pozat goală, în așternuri, fără niciun pic de inhibiții. Numai că postarea respectivă a atras un val de critici iar Loredana Groza a fost făcută praf de fani.

Deși majoritatea internauților au lăudat-o pentru modul în care arată, au existat totuși persoane care au considerat că ipostaza în care s-a afișat artista este una mult prea…obraznică. Așadar, a început să vină un val de hate peste Loredana Groza, imediat ce s-a pozat fără haine, înainte de a adormi.

Ce i-au transmis fanii

„Nu îți e rușine să te pozezi așa? Totuși… ai 51 de ani! / Mda… ce să mai zicem? Vreți să nu fiți catalogate ca fiind vulgare, dar uite cum vă afișați / Vezi că ți se văd sânii, dragă… / Noi înțelegem că tu chiar treci printr-o criză a vârstei, însă e prea mult ceea ce faci”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza, la postarea cu pricina.

Cu toate acestea, o internaută i-a lăsat Loredanei Groza un comentariu extrem de frumos, comparându-i comportamentul cu cel al lui Jennifer Lopez.

„Așa arată JLo la 51 de ani, un model de femeie pentru mine! Mai sunt și alte femei impecabile, la vârsta înaintată… Și se pozează așa! Și ce credeți?! Nu veți citi vreun comentariu negativ, plin de frustrarea și răutate, din partea străinilor, la adresa lor! De ce credeți ca se întâmpla asta?! Pentru ca străinii nu au prejudecăți, răutăți și frustrări, precum românii… și mai ales româncele!

Uitați-vă în sufletul vostru, înainte de a judeca pe altul! Loredana este o artistă, una chiar foarte buna! Este absolut normal sa facă tot posibilul sa arate așa, sa se simtă bine in pielea ei, astfel sa ne simțim și noi bine văzând-o pe scena sau la tv, și mai ales sa ne mândrim cu ea!! Dar voi nu, voi știți numai sa mânjiți ceva ce este frumos și nici nu va dati seama ca de fapt aruncați cu ceea ce aveți”, a scris tânăra, în comentariu.

În altă ordine de idei, la cum arată Loredana Groza la 51 de ani, putem spune că timpul a fost darnic cu artista.

Adauga un comentariu