Actualitate

Cum arată Maria, fiica lui Augustin Viziru. „E frumoasă că seamănă cu mama ei”

Publicat: 18 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Maria fiica lui Augustin Viziru. E frumoasă că seamănă cu mama ei
Augustin Viziru este mândru că fiica lui, Maria, a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei

Maria, fiica de doar doi ani și jumătate a lui Augustin Viziru, a apărut pentru prima oară pe micile ecrane alături de tatăl ei. Micuța a făcut furori la TV după ce multă vreme celebrul ei tată și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Augustin Viziru recunoaște că viața lui s-a schimbat enorm după ce a devenit tătic.

Fiica lui Augustin Viziru a apărut pentru prima oară pe micile ecrane. Micuța Maria, în vârstă de doar doi ani și jumătate, a făcut furori la TV, telespectatorii bucurându-se de prezența ei! Cât despre cum arată Maria, tatăl ei este mândru că micuța a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei…

Cum arată Maria, fiica lui Augustin Viziru

Augustin Viziru a fost mereu prezent în luminile reflectoarelor și s-a bucurat de atenția publicului prin prisma carierei. Cu toate acestea, în ceea ce privește viața personală, a preferat să mențină discreția. Și totuși, actorul nu evită să se mândrească cu familia lui ori de câte ori are ocazia, postând imagini pe contul de socializare. Recent, Augustin a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar fiica lui, Maria, l-a însoțit pentru prima oară la TV.

După o perioadă bună în care și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, Augustin Viziru a decis să-și ia prin surprindere fanii. Dacă în trecut actorul obișnuia să apară la TV singur, de data aceasta a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță însoțit de fiica lui, în vârstă de doar doi ani și jumătate. Maria a atras toate privirile în platou și nu s-a simțit deloc jenată de camerele de filmat.

„E frumoasă că seamănă cu mama ei! M-am tot gândit dacă s-o aduc, să n-o aduc… dar cred că e darul ei. Văd reacțiile oamenilor din jurul ei și toți românii o să se bucure de prezența ei”, a precizat Augustin Viziru.

Viața lui Augustin Viziru s-a schimbat enorm după ce a devenit tătic

Venirea Mariei pe lume i-a adus lui Augustin Viziru, pe lângă responsabilitățile părintești, și o bucurie imensă. Actorul recunoaște că viața lui s-a schimbat radical de când a devenit tată.

„Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic… Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei…

Mă implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama ei, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări.(…) Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță, că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă”, povestea actorul în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu