Cancan

Cum arată masa de prânz a Oanei Roman. Vedeta le-a arătat tuturor ce mănâncă

Publicat: 08 apr. 2021
oana roman este fericita in curtea casei
Oana Roman a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care le-a arătat tuturor ce mănâncă

După episodul cu trei felii de pizza, multă lume se întreabă cum arată masa de prânz a Oanei Roman. Ei bine, după ce în ultima perioadă fiica fostului premier a reușit să slăbească foarte mult, vedeta a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care le-a arătat tuturor ce mănâncă.

Oana Roman a fost criticată de internauți în urmă cu ceva timp după ce fiica sa a dat-o de gol că ea mănâncă trei felii de pizza în loc de una, după cum susținea ea la acea vreme.

Cum arată masa de prânz a Oanei Roman

Acum ceva timp, Oana Roman era ținta glumelor și a criticilor, în mediul online, după ce fiica sa a dat-o de gol că a mâncat 3 felii de pizza, în loc de una. Acum, vedeta le-a arătat tuturor masa ei de prânz, destul de slabă în calorii.

Episodul cu cele 3 felii de pizza a cam fost dat uitării, iar de la o vreme, Oană Roman bifează tot mai multe transformări pe plan fizic.

Vedeta a reușit să slăbească mult, iar recent, le-a arătat fanilor săi masa de prânz. Pe contul său de Instagram, Oana Roman a postat o fotografie în care le prezintă internauților prânzul ei: salată de caracatiță și file de pește, o masă slabă în calorii, pentru a se menține în formă.

„Mâncarea mea de azi: salată de caracatiță și file de pește” a scris Oana Roman, în dreptul postării de pe Instagram.

Oana Roman a făcut proba centimetrului în direct, la TV

Fosta soție a lui Marius Elisei a venit în platoul emisiunii “Showbiz Report” îmbrăcată într-o little black dress, peste care și-a pus un sacou verde, iar în picioare a avut pantofi roz decupați. Așteptată de prezentatoare cu un centimetru în mână, Oana Roman a lansat câteva replici “înțepătoare” la adresa cârcotașilor.

“Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a spus fiica fostului premier la “Showbiz Report”.

Oana Roman, atacată de internauți după ce a vorbit despre bullying

Oana Roman a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe momente grele din viața ei. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost victima bullying-ului încă de mică. O internaută a comentat legat de acest aspect că vedeta, la rândul ei, a tratat urât oamenii, femeia spunând că ea insăși a fost victima ei.

La defininiția cuvântului ”bullying”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu din această săptămână, ar putea fi studiu de caz. Bullyingul a început din școala generală. Au urmat eticheta de ”fata lui tata”, porecla de Miss Piggy și tonele de comentarii negative la adresa ei.

Deși în toți anii de când a devenit persoană publică fără voia ei a suportat zeci de atacuri la propria imagine, Oana spune că nu urăște pe nimeni.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dar eram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc.”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

Comentarii
Adauga un comentariu