Cancan

Cum arată Minodora în costum de baie. Artista a slăbit enorm

Publicat: 17 aug. 2020
Cum arată Minodora în costum de baie
Minodora este mândră că a reușit să slăbească 30 de kilograme însă nu vrea să se oprească aici

Cum arată Minodora în costum de baie. Îndrăgita artistă de muzică de petrecere și-a surprins fanii după ce a publicat două fotografii. În respectivele imagini, Minodora apare în costum de baie, la mare.

De curând, Minodora și-a luat fanii prin surprindere. Îndrăgita artistă de muzică de petrecere a publicat două fotografii în care apare în costum de baie. Minodora și află la mare și a dorit să împărtășească aceste momente de vacanță cu fanii ei. Astfel, ea s-a pozat în costum de baie și a publicat imaginile pe pagina de socializare. Aceasta este una dintre rarele ocazii când binecunoscuta artistă apare astfel.

Cum arată Minodora în costum de baie

Din imaginile respective este lesne de observat cât de mult a slăbit Minodora în ultima vreme. Și aceasta deoarece, artista a avut mult timp probleme cu greutatea și cu kilogramele în plus.

„Duminică… puțină relaxare nu strică, până diseară când o să cânt”, le-a transmis artista prietenilor ei virtuali.

„Arăți minunat”, „Ai slăbit foarte frumos”, „Ești superbă”, „Wow, ești superbă, ce fain ai săbit și ce frumos îți stă”, „Îți stă foarte bine”, „Wow, ce mult ai slăbit și ce bine îți stă”, „Arăți super! Felicitări!”, „Ce bine arăți”, „Ești frumoasă! Cât de mult ai slăbit”, „Ce siluetă, ce bine arăți!”, „Ce ai slăbit! Ești super”, s-au grăbit internauții să o felicite pe Minodora pentru felul în care arată.

Minodora a reușit să slăbească peste 30 de kilograme în ultimele luni. Vedeta a mărturisit că se chinuie să slăbească de foarte mulți ani.

A făcut mari eforturi să slăbească

După eforturi susținute, acum culege roadele. Minodora a ajuns acum să cântărească 70 de kilograme. Artista a afirmat că hainele pe care le purta înainte de a slăbi îi sunt foarte mari acum. Totuși, cântăreața a afirmat că este determinată să mai slăbescă un pic. Ea vrea să ajungă la greutatea pe care o avea atunci când s-a lansat în industria muzicală din România.

„Am slăbit vreo 30 de kilograme și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a declarat Minodora.

Cum s-a lansat Minodora

Minodora este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Artista a făcut senzație foarte mulți ani la rând. De curând, ea a făcut mărturisiri impresionante despre viața ei și cea de familie.

„Mama s-a zbatut foarte mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Am toate diplomele posibile ale festivalurilor. Le am acasă pe toate, premii. Eu mergeam la festivaluri până luam trofeul și când îl luam, nu mai mergeam. Am fost foarte ambițioasă pentru că de multe ori nu se luau pe drept. Eu ridicam sala în sus”, povestește Minodora.

Cum arată Minodora în costum de baie. Acum însă este o artistă consacrată și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iar în această perioadă se află pe litoral unde îmbină utilul cu plăcutul.

Adauga un comentariu