Cancan ultimă oră

Cum arată Mioara Roman după problemele de sănătate din ultima vreme. Mama Oanei Roman s-a schimbat drastic

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Mioara Roman după problemele de sănătate din ultima vreme. Mama Oanei Roman s-a schimbat drastic
Cum arată Mioara Roman după problemele de sănătate din ultima vreme. Mama Oanei Roman s-a schimbat drastic

Mama Oanei Roman se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar locuiește într-un centru pentru oameni care au nevoie de recuperare medicală.Oana Roman a postat primele fotografii cu mama sa, după ce femeia a suferit o intervenție chirurgicală complicată la șold.

În ultimele luni de zile, Mioara Roman, a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după ce a acuzat stări de rău, fiicele sale au dus-o la spital, pentru o nouă intervenție chirurgicală la sold.

Mioara Roman, recuperare după operația suferită la șold

Operația prin care a trecut Mioara Roman nu a fost ușoară, motiv pentru care Oana Roman a luat decizia de a-și transporta părintele într-un alt centru de recuperare, în care să locuiască și să aibă parte de toate condițiile necesare. La noul centru, Mioara Roman este răsfățată cu masaj, ședințe de kinetoterapie și toate condițiile necesare unei recuperări complete, detalii de care s-a ocupat soția lui Marius Elisei.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Recent, vedeta a postat o fotografie cu mama ei, după ce și-a dus mama la un salon.

Cum arată Mioara Roman în scaun cu rotile

Poziționată într-un scaun cu rotile, Mioara Roman a avut parte de minute bune de răsfăț la coafor, iar fiica ei a avut grijă să imortalizeze momentul și să îl facă public.

„Am venit la mama, am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ora de kinetoterapie. Mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi… Știu că aici (n.r. la centru) ea are singura șansă să mai poată merge, făcând recuperare.

Între timp, mama s-a coafat și au și machiat-o puțin. Rezultatul e wow”, a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul imaginilor cu mama sa.

Când vine vorba de confortul și recuperarea părintelui său, Oana Roman nu se uită la bani și plătește oricât pentru ca Mioara Roman să beneficieze de toate condițiile necesare pentru a se recupera în curând.

Drept dovadă, pentru o singură zi de internare, Oana Roman scoate din buzunar suma de 500 de lei, pentru a se asigura de faptul că mama ei are parte de cele mai bune condiții.

Adauga un comentariu