Cancan

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie. Fanii au observat un detaliu rușinos

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Mirela Vaida în costum de baie. Fanii au observat un detaliu rușinos
Cum arată Mirela Vaida în costum de baie

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie. Mirela Vaida a ieşit în aceste zile călduroase de august pe litoralul românesc într-o scurtă vacanţă. Mândră de silueta sa, chiar dacă a dat naştere la trei copii, vedetă TV le-a transmis un mesaj fanilor. “Să nu cadă sutienul”, a avertizat-o unul dintre internauţi când a văzut imaginile rare cu vedeta Antenei 1 pe plajă.

Mirela Vaida a avut o apariţie vibrantă pe litoralul românesc în această zi superbă de august! Îmbrăcată cu un sutien sexy, prezentatoarea de la “Acces Direct” le-a transmis un mesaj emoţionant celor care o urmăresc pe reţelele de socializare. “Să nu cadă sutienul”, a avertizat-o unul dintre internauţi când a văzut imaginile rare cu vedeta Antenei 1 pe plajă.

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie

La 38 de ani şi după ce a dat naştere la trei copii superbi, Mirela Vaida se mândreşte cu trupul său! Astfel, azi, în timp ce se relaxă pe o plajă din staţiunea Mamaia, ea a înregistrat câteva gânduri pe care le-a avut în această escapadă în care se afla singură, fără fiica şi cei doi băieţi pe care îi are cu soţul său. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, carismatica artistă s-a filmat din cap până în picioare, astfel că mulţi au putut să îi admire formele.

“De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră şi revin astăzi, aşa, într-o fugă. Pentru că era să treacă şi vara asta şi nu ajunsesem, m-am fost în nicio zi de vacanţă, cel puţin nu singură. Cel mult, cu copiii şi până la soacră-mea, la Cluj. Deci, vă daţi seama ce vacanţă!Dar, faptul că, uite, mă mai bucur de valurile astea ale mării şi de faptul că mai pot să simt nisipul în tălpi, mă face chiar fericită! Aşa că, sper să fim fericiţi cu toţii, să ne revedem cu bine şi, dacă mai sunteţi prin vacanţe, să aveţi vacanţă plăcută, vă pup!”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

“Foarte fain, distracţie cât mai plăcută să aveţi şi multă relaxare, libertate… enjoy yourself (n.r.: simte-te bine)!”, “Să nu cadă sutienul”, “Sunteţi superbă, doamna Mirela! Distracţie maximă” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea făcută de pe plajă de Mirela Vaida.

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa: „Abia aştepta să îşi…”

Mirela Vaida a făcut un anunţ trist despre mama sa. Celebra prezentatoare TV a spus că mama sa, învăţătoare de 30 de ani, va fi nevoită să dea măşti doar unora dintre elevi în acest an şcolar. Vaida este contrariată şi cere explicaţii autorităţilor în măsură cu privire la regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Moderatoarea se arata deranjată de faptul că autorităţile nu asigura măşti de protecţie tuturor elevilor în mod egal, iar cei care nu au posibilităţi să îşi cumpere, vor rămâne fără protecţie.

Prezentatoarea spune că se teme pentru siguranţa mamei ei, aflată la o vârstă înaintată, fiind în pericol mare de infectare.

„Mama mea e învăţătoare la o şcoala generală din Iaşi! De 41 ani preda elevilor de şcoală primară! Mai are 2 ani şi iese la pensie! Actuala serie de elevi este ultima din cariera ei! Pe 14 septembrie vor începe clasa a III-a. În fiecare an, pe vremea asta, fremăta de nerăbdare şi de emoţie pentru noul an!

Abia aştepta să îşi pregătească clasă, să aranjeze băncile, să scrie pe tabla “Bine aţi revenit la şcoală! Mult succes!” Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!! Are 32 de elevi în clasă!! 32!!!

Cum va împărţi ea măştile copiilor care nu îşi permit să-şi cumpere? Cum le va explica celorlalţi că ei nu primesc şi că vor trebui să-şi cumpere singuri? Cum va face această diferenţă astfel încât să nu jignească pe nimeni?”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Adauga un comentariu