Cancan

Cum arată Mirela Vaida nemachiată. Reacţia fanilor când au văzut-o

Publicat: 06 sept. 2021
Mirela Vaida machiata
Mirela Vaida este căsătorită de mai mulți ani și are 3 copii

Mirela Vaida ne-a obişnuit cu apariţiile sale atent gândite. Are garderobă specială pentru emisiunea Acces Direct, iar o colegă din culise o machiază şi o coafează zilnic. Chiar vedeta spunea că petrece cam o oră şi jumătate zilnic pe scaun, în cabina de machiaj. Acolo se pun toate detaliile la punct, în ceea ce priveşte apariţia sa. Ştii însă cum arată Mirela Vaida nemachiată?

Recent, chiar ea a postat nite imagini dintr-o călătorie neprevăzută. Nimic spectaculos până aici. Ei bine, dacă eşti atent la imagini, vei observa că prezentatoarea emisiunii Acces Direct nu poartă pic de machiaj. Cu alte cuvinte, a ales ca, în afara luminii reflectoarelor, să arate natural, fără nici un strop de machiaj. Spre deosebire de multe alte vedete autohtone, care sunt machiate chiar şi atunci când spun că așa arată ele dimineața, când se trezesc, Mirela Vaida chiar s-a arătat fără retuş.

Poze cu Mirela Vaida nemachiată

Imaginile le găseşti în galeria foto de mai sus. Este inedit, nu-i aşa, ca o vedetă să se arate publicului fără machiaj? Nu şi pentru Mirela Vaida. De altfel, nu este pentru prima dată când ea însăşi postează pe internet imagini în care se vede că e foarte puţin ori chiar deloc machiată. Reacţia fanilor nu a întârziat să apară zilele trecute. Majoritatea dintre ei a fost de părere că vedeta arată mult mai bine fără machiaj.

„Ce ochi frumoși ai’, „Wow, ce frumoasă ești’, au fost doar câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit după ce a publicat în mediul online imagini din vacanță.

Se pare că vedeta a fost într-o excursie neplanificată, în Praga, Bratislava şi Budapesta. Este vorba despre o excursie cu maşina, nu cu avionul.

„Vacanța asta neplanificată a ieșit minunat! Atunci când nu ai așteptări și nici nu știi unde te duce drumul, înveți să te bucuri doar de prezent! Am mers zeci de kilometri pe jos, cu rucsacul în spate și harta în mână, am mâncat în localuri mici și cochete și ne-am savurat cafeaua în cafenele strâmte, pline de flori, pe malul apei!

Ne-am bucurat de oameni relaxați în jurul nostru și am vizitat palate, castele și mănăstiri pline de istorie! Ne-am rupt de toate grijile care ne așteaptă!

De azi ne întoarcem acasă, la copiii de care ne e atât de dor! De luni începem un nou sezon @acces_directoficial și viața reintră în rutină zilnică! Micile astea escapade chiar ne încarcă bateriile și ne dau energie pentru încă câteva luni de muncă! Să ne fie bine tuturor! Vă îmbrățișez!’, a fost mesajul pe care Mirela Vaida l-a atașat instantaneelor din vacanță.

Secretele frumuseţii Mirelei Vaida

Mirela Vaida spune că unicul secret al frumuseţii este să îţi placă de tine. Mai mult, ea nu foloseşte proceduri de înfrumuseţare şi chiar nici cine ştie ce produse. Iată, aşadar, că moştenirea genetică îşi spune cuvântul.

„Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de faţă, de zi, de râd, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine. Dar eu asta fac, mă demachiez, îmi curăţ faţa bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic. Nemachiată sunt mai palidă la faţă, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alţii spun că sunt mai ştearsă.

Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe din astea, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu postez pe Instagram aşa, deci… Lumea trebuie să înţeleagă că e foarte important să te simţi tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu’, a mărturisit Mirela Vaida pentru VIVA!.

Cine este Mirela Vaida

Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii Acces Direct de câţiva ani, dar şi solista vocală a Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’ din București. A absolvit cursurile Facultăţii de Drept de la Universtatea Bucureşti, apoi a urmat un masterat în Comunicare şi Relaţii Publice.
Este discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. Totuşi ştim că este căsătorită de peste 10 ani cu Alexandru Vaida şi are 3 copii cu acesta.

O altă vedetă autohtonă care se arată, din când în când nemachiată, este chiar Oana Roman. După multe schimbări în viața personală și după ce a reușit să slabească în jur de 20 de kilograme, fiica fostului premier al României își va înnoi jurămintele la biserică, alături de soțul său, Marius Elisei.

Adauga un comentariu