Cancan ultimă oră

Cum arată Nadia Comăneci nemachiată. Fanii nu au recunoscut-o

Publicat: 04 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Nadia Comăneci nemachiată. Fanii nu au recunoscut-o

Nadia Comăneci aproape că e de nerecunoscut! În fotografia făcută cu Arnold Schwarzeneger nici nu zici că e fosta mare campioană a României la gimnastică, din perioada comunita.

”E un an bun în fitness când dai de Arnold la Golds Gym Venice Ca”, a scris Nadia la descrierea fotografiei.

Imaginea a primit aproape 7.000 de Like-uri în 13 ore, acest lucru deoarece probabil oamenii apreciază naturalețea Nadiei și curajul de a se arăta așa cum este!

Cine este Nadia Comăneci

Pima gimnasta din lume care a luat nota 10 într-un concurs olimpic s-a născut la Oneşti, în noiembrie 1961. Este căsătorită, din 1996, cu Bart Conner şi are un băiat cu acesta. Nadia s-a născut la Onești, fiind fiica lui Gheorghe și Ștefania-Alexandrina Comăneci. A fost botezată după „Nadejda” („Speranță”), eroină a unui film. Unele surse susțin că s-ar fi născut ca „Anna Kemenes”. Această variantă a fost dezmințită în noiembrie 2016 atât de Nadia cât și de mama sa, Ştefănia.

La 14 ani, Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. Nu numai că a devenit prima gimnastă care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol). Acasă, succesul său i-a adus distincția de „Erou al Muncii Socialiste”, fiind cea mai tânără româncă distinsă cu acest titlu.

Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut. Este primul sportiv român inclus în memorialul Internaţional Gymnastics Hall of Fame.

În noaptea de 27/28 noiembrie 1989 a trecut ilegal granița româno-maghiară, în cele din urmă solicitând azil politic guvernului Statelor Unite. Acest gest dramatic a avut un efect major asupra opiniei publice, chiar asupra familiei conducătoare a României. Nadia și-a petrecut următorii ani promovând linii vestimentare pentru gimnastică, lenjerie Jockey, echipament de aerobic și rochii de mireasă. În 1994, s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner și s-a întors în România pentru prima dată de la plecare. Comăneci și Conner s-au căsătorit în România în luna aprilie a anului 1996.

Adauga un comentariu