Cancan

Cum arăta Ozana Barabancea când era tânără? Vedeta a trecut prin clipe de coșmar de curând

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Ozana Barabancea când era tânără Vedeta a trecut prin clipe de coșmar de curând
Ozana Barabancea s-a schimbat foarte multe de când era tânăra

Ozana Barabancea a trecut prin multe transformări de când era tânără, în ceea ce privește aspectul fizic. Aceasta a pus câteva kilograme, apoi a reușit să slăbească după ce s-a operat. Mai mult de atât, vedeta era blondă când s-a lansat și avea o talie de viespe.

Soprana a trecut prin clipe de coșmar din cauza accidentului pe care fiul său l-a suferit. Cântăreața a fost paralizată psihic când a aflat că băiatul său a fost la un pas de moarte.

Cât de frumoasă era Ozana Barabancea când era tânără?

Ozana Barabancea este celebră pentru vocea sa inconfundabilă. Îndrăgita jurată de la emisiunea „Te cunosc de undeva” este o renumită profesoară de canto, solistă de jazz și vedetă de televiziune. Artista a trecut prin schimbări majore în ceea ce privește aspectul fizic. Aceasta a slăbit foarte mult mult pentru a reveni la silueta sa din tinerețe. Ozana Barabancea ajunsese să cântărească 114 kilograme și a decis să facă o schimbare radicală. Cu toate că a încercat mai multe diete, nici una nu dădea rezultate și se îngrășa la loc. Din cauza faptului că mânca compulsiv, vedeta lua în greutate dublu după ce reușea să slăbească. 

„Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm.”, a declarat Ozana Barabancea.

La momentul actual a reușit să se mențină și să nu mai ia în greutate, însă puțini știu că în tinerețe vedeta avea o talie de viespe. La începutul carierei sale atrăgea privirile tuturor, fiind de o frumusețe răpitoare. Mai mult de atât, se pare că pe atunci artista era blondă. În schimb, la vârsta majoratului, solista avea un păr negru, buclat, de lungime medie și un zâmbet foarte atrăgător. 

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar. Cu ce probleme s-a confruntat Ozana Barabancea?

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a trecut prin clipe de coșmar de curând. Fiul acesteia a suferit un grav accident de motocicletă. Artista a fost îngrozită și a paralizat psihic la aflarea veștii că băiatul său a fost la un pas de moarte. Andrew, a fost rănit după ce a căzut cu motocicleta de pe un deal. Ozana Barabancea a precizat că a fost bandajat 70 la sută din corp și rănile arătau de parcă ar fi fost ars. 

„El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.”, a precizat soprana. 

Se pare că după tragicul accident, Andrew a rămas cu traume. Mama sa a povestit că este încă în stare de șoc și speră să nu rămână cu cicatrici foarte mari. Aceasta a mai adăugat că atunci când fiul său s-a văzut în oglindă s-a speriat și îi trebuie timp să-și revină din trauma suferită.

Ozana Barabancea s-a schimbat foarte multe de când era tânăra. Soprana a mai luat câteva kilograme în plus de atunci, dar a reușit de curând să se mențină și să nu se mai îngrașe, după ce s-a operat.

Adauga un comentariu