Cancan ultimă oră

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac: „Eram mult prea slabă”

Publicat: 26 mai 2022
Ozana Barabancea cu o bluză, un colier la gât și stă pe un scaun
Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stoma

Ozana Barabancea are una dintre cele mai frumoase voci din România. Aceasta a câștigat simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și a personalității puternice. În anul 2017, ea a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 45 de kilograme. Acum, ea a făcut cea de a doua operație, în care și-a pus un inel gastric.

Ozana Barabancea a trecut prin multe schimbări de-a lungul carierei sale. Aceasta și-a făcut, în anul 2017, o operație de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să slăbească 45 kilograme. După intervenție, solista a început să facă mult sport și să fie atentă la alimentația sa. Cu toate acestea, de la începutul pandemiei, a pierdut lupta cu kilogramele și s-a îngrășat din nou. Din această cauză, ea a hotărât să își facă o a doua intervenție la stomac.

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stoma

Ozana Barabancea a explicat faptul că, după prima operație la stomac, s-a simțit foarte bine. Slăbise 45 de kilograme, făcea sport și arăta bine, însă pandemia a făcut-o să renunțe la stilul de viață sănătos.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine” a declarat ea.

Ozana susține că se simte mult mai bine, chiar dacă nu mai este la fel de slabă

După cea de a doua intervenție, în care și-a pus un inel gastric la stomac, Ozana susține că se simte mult mai bine, chiar dacă nu mai este la fel de slabă precum după prima operație. Aceasta se pare că a renăscut și din punct de vedere vocal deoarece vocea sa sună mai bine ca niciodată.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai spus ea.
Adauga un comentariu