Cancan ultimă oră

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica interlopului Emi Pian

Publicat: 05 aug. 2020
La doar câteva ore de la uciderea lui Emi Pian, o locuință a tatălui criminalului a fost mistuită de flăcări

Moartea interlopului Emi Pian a adus în prim plan informații despre familia acestuia care acum este îndoliată. Florin Mototolea, zis Emis Pian a fost soț, tată și bunic, foarte mândru de familia lui. Avea o relație foarte apropiată cu fiica lui, Izabela despre care vorbea des.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu

Fiica lui Florin Mototolea se numește Izabela Duduianu și este vrăjitoare de magie albă, după cum chiar ea spune. Se descrie ca fiind cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa. Izabela promite că rezolvă orice problemă de la orice distanță.

„Rezolv orice problema de la orice distanță! Sa zicem ca sunteti un cuplu perfect, va iubiti, va idolatrizati, v-a mers totul bine ani de-a randul, ati facut totul impreuna si dintr-o data apare o schimbare, o racelala unul de celalalt. Ajungeti ca doi straini sub acelasi acoperis. Atunci incep semnalele de alarma. Persoanele care cred in aceste lucruri pot sa-si salveze casnicia, cele care nu cred, pana la urma isi dau seama. Dar e posibil ca asta sa se intample prea tarziu. Uneori pierzi persona iubita si aceasta ajunge in mainile celei care a facut sa va despartiti si e foarte greu sa o mai aduci inapoi. Dandu-ti seama si venind la vrajitoarea de magie alba poti sa-l aduci inapoi”, a scris Izabela pe pagina ei de Facebook.

Cunoscutul interlop bucureștean, Florin Mototolea, zis și Emi Pian a murit ieri după ce a fost înjunghiat într-o încăierare. Acesta se afla împreună cu mai mulți bărbați, la un joc de barbut, unde, de la niște neînțelegeri s-a ajuns la un scandal cu violențe.

Bărbatul a avut mai multe plăgi înjunghiate și a ajuns la spital unde a decedat la scurt timp. Ieri, Poliția a deschis o anchetă și a împânzit Capitala de filtre pentru a asigura ordinea și liniștea publică.

Adauga un comentariu