Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Simona Halep după operație: „Mereu avem un motiv să zâmbim”

Cum arată Simona Halep după operație: „Mereu avem un motiv să zâmbim”

20 sept. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cum arată Simona Halep la o săptămână de la operația la nas. La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep și-a făcut o operație estetică la nas. Sportiva a postat acum o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze, iar internauții au putut să vadă cum arată aceasta la o săptămână de la intervenție.

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital. Sportiva le-a explicat urmăritorilor din online de ce a luat o astfel de decizie.

Cum arată Simona Halep la o săptămână de la operația la nas

Deși inițial nu s-a dorit a fi o operație estetică, în cele din urmă a fost îmbinat utilul cu plăcutul și din dorința de a-și rezolva problemele cu respirația, aceasta a decis să corecteze și forma nasului dacă tot se afla sub anestezie.

Tenismena a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare cu zâmbetul pe buze. Astfel, internauții au putut să vadă cum arată la aproape o săptămână de la intervenție.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep le spunea fanilor că a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală, întrucât se confrunta cu ceva probleme cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep

În această dimineață, Simona Halep a postat o fotografie în care apare zâmbind, iar la descriere a scris „Mereu avem un motiv să zâmbim! Bună dimineața, luni!’. Sportiva încă are bandajul, însă nu mai este așa de umflată în zona respectivă.

Din informațiile apărute în presa sportivă, corelate cu tarifele de pe site-ul oficial al medicului care a operat-o pe Simona Halep, sportiva ar fi plătit între 5.200 și 6.000 de euro pentru rinoplastie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *