Din lumea filmului

Cum arata sotul lui Nadine Voindrouh. Dragos este avocat si deloc romantic: „Acum nu ne mai tinem de mana, ne…”

Publicat: 19 mart. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nadine Voindrouh si-a facut aparitia in showbiz dupa ce a participat la Scoala Vedetelor.

Cum arata sotul lui Nadine Voindrouh! Dupa ani de prezenta in showbiz unde a participat la numeroase emisiuni tv, Nadine si-a gasit dragostea. Aceasta s-a casatorit cu avocatul Dragos Apostolescu cu care are impreuna un baietel. Si un catel si muuuulte pisici!

“Cand m-am maritat, stiam ca in timp, tot ce simt pentru el, sotul/ iubitul se va transforma in altceva. Stiam, deoarece nu m-am maritat de la 20 de ani, fara sa am habar pe ce lume traiesc. Cand monotonia s-a instalat, in loc sa-i reprosez lui Apostolescu ca nu-mi mai zice, ca nu-mi mai face, mi-am suflecat manecile si m-am reorientat catre mine si catre familie. Am luat punctul de concentrate de pe el si “neputintele” lui, cat si de pe starea mea de… plictis”, marturisea Nadine!

Cu Brad Pitt de m-as marita, tot as ajunge sa dau ochii peste cap de nervi si exasperare, cu Halle Berry de s-ar insura, tot ar ajunge sa-i spuna: “femeie, mult vorbesti!” Este parte din firescul unei casnicii. Sa te bosumfli este ca si cum te-ai supara ca magarul pe sat. #rezista! Daca imi permiti gluma. Rezista, trece repede. In 10 ani e ca si cum n-ar fi fost… dar ce copii frumosi si ce familie frumoasa…”, a declarat Nadine, conform Libertatea.

A regretat nespus ceea ce a facut si acum totul a iesit la iveala. Ani la rand a urcat pe scena cu numele de Luminita Anghel, dar adevarul e cu totul altul. Ascunde un mare secret

Publicul o stie foarte bine cu numele de scena Luminita Anghel, insa acesta ascunde, de fapt, un mare secret.

Luminita Anghel, despre care s-a spus ca ar avea o avere impresionanta, ascunde un mare secret in ceea ce priveste numele sau de familie cu care o cunoaste toata lumea.

Numele Anghel este, de fapt, numele primului sot al binecunoscutei cantarete. In realitate, numele de fata al Luminitei Anghel este Halip.

Intr-un interviu pentru revista Tango, Luminita Anghel povestea ca tatal sau s-a suparat foarte tare atunci cand vedeta a divortat de primul sau partener de viata si nu a revenit la numele sau de fata, preferand, din cauza echipei muzicale care se ocupa de ea, sa ramana cu numele Anghel.

“Halip este numele meu de fata. Mi-am pastrat numele din prima casatorie pentru ca am fost sfatuita de echipa care se ocupa de productia muzicala. Mi-au spus ca este mai usor de pronuntat, mai sonor…

Pana la urma am regretat nespus. Tatal meu a fost foarte suparat ca, dupa ce am divortat, nu mi-am pastrat numele de fata”, explica Luminita Anghel.

In plan personal, in anul 2012, cantareata Luminita Anghel s-a casatorit cu Silviu Dumitriade. Cei doi au impreuna un baiat, pe nume Filip.

Adauga un comentariu