Cancan ultimă oră

Cum arătau Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urmă cu 7 ani. Câștigătoarele de la America Express sunt prietene de mai mulți ani

Publicat: 04 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arătau Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urmă cu 7 ani. Câștigătoarele de la America Express sunt prietene de mai mulți ani
Cum arătau Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urmă cu 7 ani. Câștigătoarele de la America Express sunt prietene de mai mulți ani

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au trecut prin mai multe schimbări în ultimii 7 ani. Deși fizic arată aproape la fel, micile schimbări sunt cele survenite odată cu trecerea timpului, au trecut printr-o mulțime de experiențe, cea mai mare fiind America Express.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt prietene de mai mulți ani și au reușit să câștige împreună trofeul America Express. Cele două sunt prezențe în online-ul românesc de peste un deceniu, astfel că fanii le cunosc de atunci. Iată cum arătau cele două influencerițe în urmă cu 7 ani.

Cum arătau Laura Giurcanu și Sânziana Negru în 2017

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt prezente în mediul online de peste un deceniu, iar fanii le-au văzut în diferite iposteaze, de-a lungul anilor. În urmă cu 7 ani postau des pe Instagram sau Youtube, loc unde influencerița în vârstă de 27 de ani, avea și un canal, povestind întâmplări din viața sa.

Câștigătoarele America Express nu au trecut prin mari schimbări față de aceste momente, în ceea ce privește aspectul fizic și au rămas la fel de zâmbitoare. Laura Giurcanu avea părul scurt, după ce s-a ras în cap, dorindu-și să fie diferită, iar atunci a avut curajul necesar.

Laura Giurcanu, deranjată de comentariile în privința fizicului

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express și s-au întord în România cu trofeul mult râvnit de cele două echipe. Influencerița a mărturisit că a fost deranjată cu privire la comentariile făcute asupra fizicului ei și al colegei sale.

Despre ea s-a spus că este prea înaltă, în timp ce Sânziana Negru este prea scundă și exista o diferență majoră între ele. A considerat că aceste lucruri nu au fost corecte, deoarece la alte echipe nu s-a pus problema de un astfel de „tratament”.

„Vreau să deschid un subiect care îmi stă pe limbă, pur și simplu nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții. Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor. S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm, că eu sunt foarte înaltă, Sânziana e foarte scundă, diferența de înălțime dintre noi două, că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. În felul ăsta? La orice chestie care era legată de noi”, a spus influencerița pe InstaStory.

Adauga un comentariu