Cancan ultimă oră

Cum câștigă vloggerul Selly mii de euro lunar

Publicat: 13 sept. 2020
vloggerul Selly cu un teanc de bani
Cum câștigă vloggerul Selly mii de euro lunar

Vloggerul Selly a povestit cum câștigă mii de euro lunar. Ajuns unul dintre cei mai bogați tineri de vârsta lui din România, vloggerul Selly a spus care sunt sursele lui de venit. Andrei Șelaru nu a dezvăluit suma, ci modul în care își rotunjește conturile.

„Variază foarte mult în funcție de contractele de publicitate. N-aș putea să dezvălui niciodată pentru că avem clauze de confidențialitate cu sponsorii noștri. Avem contract cu fiecare, fiecare plătește cum am negociat, dar sumele de acolo vin“, a spus Selly.

Cum câștigă vloggerul Selly mii de euro lunar

Vloggerul a explicat că obține bani din mai multe surse, enumerând plasare de imagine, asociere de imagine cu diferite branduri, youtube direct, reclamele, evenimente sau vânzare de haine.

„Banii se fac din plasare de imagine, din asociere de imagine cu diferite branduri, mai vin bani din youtube direct, din reclamele pe care youtube le afișează, google ad sense, și din evenimente, vânzare de haine și așa mai departe. Avem zona de concerte, avem zona de mercchandising, avem un magazin online care a făcut vânzări foarte foarte mari, atât în anul 2019, cât și anul 2020… Sunt mai multe surse de venit”, a menționat Selly.

„Probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut!“

Recent, vloggerul Selly a vorbit despre sistemul de învățământ din România și despre problemele cu care acesta se confruntă.

„Nici guvernanții nu au o idee clară despre cum va fi în septembrie. Nici eu nu am date, nu știu cum evoluează pandemia. Important e ca nimeni să nu-și riște sănătatea. La noi, profesorul predă, elevul scrie. Unde e dezbaterea, discuția, unde sunt propriile tale idei? Ce, înveți să scrii după dictare? Așa, în 10 ani, educația nu va mai însemna nimic în România. Și probemele cu pandemia, tot din lipsa educației au apărut. La anatomie, noi nu învățăm nimic despre alimentație, nutriție… Chiar și despre epidemii trebuia să știm, cum se răspândesc, cum să te protejezi”, a menționat Selly.

Problemele cu care se confruntă învățământul românesc

Vloggerul este de părere că sistemul românesc de învățământ nu funcționează așa cum ar trebui și sunt necesare reforme imediate.

“Sistemul actual nu funcționează, iar școala trebuie reformată. În primul rând, profesorii ar trebui să se schimbe. Cunosc profesori extraordinari, mama predă de 15 ani, dar sunt și dascăli comuniști, libidinoși, care urlă în clasă și se dau la eleve. Am mesaje, știu elevi traumatizați, cărora le-au fost tăiate aripile. Nici nu mai visează. Poate uiți ce ai învățat în clasa a XII-a, dar trauma o porți toată viața!”, a tunat, la un moment dat, Selly. A continuat despre profesori. ”Nu avem de unde să-i luăm și sunt și prost plătiți. Anual, dascălii ar trebui să fie evaluați de elevii lor, nu doar de comisii metodice, Consiliul de Administrație al școlii etc. Dacă 4-5 clase dau feedback negativ, profesorul trebuie să plece”, mai spune vloggerul Selly.

Andrei Șelaru, alias Selly, s-a născut pe 28 februarie 2001 la Craiova. El este vlogger, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube, unde are 2,81 milioane de abonați.

Adauga un comentariu