Cancan ultimă oră

Alina Sorescu a făcut un gest cât 1000 de cuvinte. Fanii au întrebat-o unde e soțul ei

Publicat: 29 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu a făcut un gest cât 1000 de cuvinte. Fanii au întrebat-o unde e soțul ei
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este o artistă foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Nu a vorbit prea multe nici când era în culmea fericirii, și nici apoi, când au apărut zvonuri cum să are probleme cu soțul, ea nu a făcut comentarii. S-a tot spus că este evidentă ruptura dintre ea și Alexandru Ciucu, dar niciunul dintre nu a confirmat/infirmat zvonurile.

Alina Sorescu a șters toate pozele cu Alexandru Ciucu

Artista a șters de pe conturile ei de socializare, toate pozele pe care le avea cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Au rămas pozele cu ea și cu cele două fiice. Nicio poză din cele în care apărea și soțul ei. Gestul său face cât 1000 de cuvinte, și i-au determinat pe fanii ei să se gândească la divorț. Chiar dacă ei nu au anunțat oficial că s-au despărțit, faptul că Alina a șters toate pozele publice cu Alexandru Ciucu, ar putea fi lămuritor.

Reamintim că primele zvonuri cu privire la despărțirea dintre cei doi au apărut când Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unor femei, la mare, fără soția sa.

Într-un interviu, Alina Sorescu a spus că nu comentează acest aspect și nimic din ce nu o privește în mod special.

Alina Sorescu a spus că nu face din viața ei un spectacol

Vedeta a subliniat că nu va face din viața ei un spectacol doar pentru ca oamenii să vorbească despre ea.

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine, a spus Alina Sorescu la Prima tv.

Nici Alexandru Ciucu nu a răspuns clar pe acest subiect. El a spus, totuși că nu este vorba despre niciun divorț și că persoana în compania căreia a fost văzut este doar o prietenă de familie.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010 și au două fetițe între care există o diferență de doi ani și câteva luni. Cu privire la ziua în care s-au găsit, Alina Sorescu spunea într-un interviu mai vechi, că s-a întâmplat la momentul potrivit pentru amândoi.

 

 

Adauga un comentariu