Sport

Cum interacţionează cu soţia sa un fotbalist testat pozitiv cu COVID-19: ”E mereu alături de mine, indiferent de ceea ce se întâmplă” – FOTO

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fotbalistul argentinian Ezequiel Garay, depistat pozitiv cu noul coronavirus, a găsit un mod inedit de a interacționa cu soţia sa: „E mereu alături de mine, indiferent de ceea ce se întâmplă”.

Ezequiel Garay este unul dintre jucătorii echipei Valencia testați pozitiv cu COVID-19. Fotbalistul argentinian a ales un mod inedit de a interacţiona cu soţia sa.

Într-o imagine postată pe Instagram, se poate observa cum Garay se află în casă, cu mască de protecţie, iar soţia sa, Tamara Gorro, îi oferă un sărut virtual de pe partea cealaltă a ferestrei.

„Este mereu alături de mine, indiferent de ceea ce se întâmplă”, a scris Garay, care a fost imediat completat de soţia sa: „Nu uita, iubitule: Sănătos sau bolnav, voi fi mereu cu tine”.

Clubul spaniol Valencia este unul dintre cele mai afectate de pandemia de COVID-19, 35% dintre jucători fiind deja testați pozitiv.

Adauga un comentariu