La psiholog

Cum iti va fi anul 2020, potrivit zodiilor

Publicat: 15 feb. 2020

Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 care este luna norocoasă a fiecărei zodii în 2020. Astrele par să se alinieze mai greu în direcţii pozitive, asta şi pentru că avem o Lună Neagră poziţionată în zodia Berbec, fapt ce aduce tensiuni şi probleme în prima parte a anului.

HOROSCOP BERBEC – Cea mai bună lună pentru Berbec este luna aprilie, ‘luna păcălelilor”. Pentru ei noul an începe cu această lună.

HOROSOP TAUR – Taurii au luna iulie drept lună a oportunităților. E luna în care își poate împlini visele și îi poate aduce dragostea.

HOROSCOP GEMENI – În luna august vor fi Gemenii în plenitudinea forțelor, cu norocul la maximum. Oferta în cazul lor e pe latura de muncă.

HOROSCOP RAC – Racii au oportunități de tot felul în luna mai. Vor putea lua niște decizii, să scape de eventualele confuzii.

HOROSCOP LEU – Luna lor norocoasă este în decembrie. Până atunci au ei grijă să-și facă diverse ocazii.

HOROSCOP FECIOARĂ – Fecioara beneficiază de o lună benefică în luna octombrie. E o lună de noi începuturi, de stabilire a unor planuri pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

HOROSCOP BALANȚĂ – Balanțele primesc două luni de bonificație: iulie și august. Își fac viața de cuplu un joc de artificii.

HOROSCOP SCORPION – Ca să-și transforme visele în realitate, Scorpionii au nevoie de luna septembrie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Luna august le este favorabilă în plan sentimental. Este o lună în bună pentru căsătorie sau pentru reîndrăgostire.

HOROSCOP CAPRICORN – Capricornii beneficiază de o lună călduroasă: iulie.Atunci pot să dispară toate problemele care i-au șicanat până atunci. Financiar, este o lună fantastic de benefică.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Vărsătorii primesc în luna mai toate veștile care îl determină să seteze noi planuri de acțiune, noi legături. Au ocazia să facă o călătorie dorită de multă vreme.

HOROSCOP PEȘTI – Peștii reușesc în luna septembrie, după multe încercări, să-și exprime gândurile, să pună cap la cap ideile și să realizeze ceva palpabil.

Adauga un comentariu