International

Cum l-a ajutat Kate Middleton, ducesa de Cambridge, pe fratele ei? Ducesa a impresionat fanii

Publicat: 09 sept. 2021
Când James a observat că starea lui se înrăutățește, a cerut medicului să-l trimită la un psihiatru

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, deși este o femeie foarte ocupată cu îndatoririle regale zilnice și creșterea celor trei copii mici, nu și-a neglijat niciodată familia. Aceasta a avut mereu grijă ca în orice situație familie ei avea nevoie de ea, să fie prezentă.

Astfel că, aceasta a reușit să topească inimile fanilor, atunci când aceasta s-a implicat în mod activ pentru a-și ajuta fratele.

Faptele Ducesei de Cambridge descoperite de James Middleton

De curând, James a vorbit deschis despre faptul că suferă de depresie. În acele momente extrem de sensibile atât pentru fratele cât și pentru întreaga familie, Kate a reușit să se implice în toate aspectele cum a putut mai bine pentru ca James să treacă cu bine prin această perioadă. Astfel că aceasta mers regulat cu el la terapeut și l-a susținut cum a putut mai bine.

„Știu că sunt binecuvântat și am o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este complicat să descrii condiția. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții”, a spus acesta.

Fratele ducesei a fost în depresie

Despre perioada prin care a trecut, acesta a spus că a fost extrem de dificilă, depresie fiind foarte puternică. Chiar el a povestit faptul că se afla într-o stare în care nu mai putea să facă nimic. Chiar și lucrurile mărunte, de rutină i se păreau extrem de dificile, astfel că până să și mânânce sau să doarmă reprezentau un calvar pentru.

„Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai puteam să dorm, să citesc o carte, să mănânc. M-am rupt de orice”, a spus James.

Sacrificiul pe care sora lui l-a făcut nu a putut să-l țină ascuns, astfel că James Middleton a făcut public informațiile legat de felul în care a fost ajutat învingă depresia către sora lui.

„Toți m-au însoțit. Nu neapărat toți deodată, dar au mers fie individual, fie împreună câteodată. Și acest lucru a fost foarte important pentru că i-a ajutat să mă înțeleagă și să vadă cum funcționează mintea mea. Și cred că modul în care terapia m-a ajutat a fost și faptul că nu am avut nevoie ca familia mea să mă întrebe ce putem facem? Tot ce putea face era chiar să meargă la terapie cu mine ca să înțeleagă”, a declarat James.

Kate Middleton și-a încurajat fratele să vorbească despre suferința lui

Fratele lui Catherine, a povestit despre cum au descoperit medicii starea lui. Conform acestuia, în urma unui consult la medic, testele au arătat că are bătăi neregulate ale inimii. I s-a spus că o cauză a acestora este stresul și anxietatea motiv pentru care a primit tratament.

„Abia funcționam, nu mai vorbeam cu prietenii mei, am trecut prin schimbări de viață și de muncă, dar nu am obținut nimic”, a spus acesta.

După acest eveniment, a văzut cum starea lui se înrăutățește, cerându-i medicului să-l trimită la un psihiatru. El crede că pe lângă tratamentul specialiștilor, implicația familiei a avut un rol extraordinar în vindecarea lui.

„Nu este un sentiment, ci mai degrabă absența acestora. Exiști fără scop sau fără direcție. Nu puteam simți bucuria, entuziasmul sau anticiparea – doar anxietatea mă dădea jos din pat dimineața. Nu am avut în vedere sinuciderea – dar nici nu am vrut să trăiesc în acea stare”, a mai explicat fratele lui Kate Middleton.

În copilărie James s-a luptat cu dislexia

Din nefericire, fratele lui Catherine a avut probleme încă de copil, acesta luptându-se cu dislexia și tulburări de deficit de atenție. Din această cauză, el afirmă că aceste probleme au făcut și mai dificilă experiența lui din liceu, întrucât notele sale erau destul de mici, în special că nimeni nu știa despre problemele sale de sănătate.

„Nu critic sistemul. Dar din cauza faptului că eu n-am știut că mintea mea lucrează diferit – nici părinții mei nu știau asta – nu am găsit un mod prin care să controlez această problemă. Dacă un diagnostic și un ajutor ar fi venit mai devreme, viața mi s-ar fi părut mult mai ușoară.”

Tânărul James se pregătește de nuntă

Odată cu rezolvarea problemelor, situația lui James începe să se îmbunătățească și pe plan sentimental. Astfel că acesta se pregătește de nuntă după ce frumoasa franțuzoaică de Alizee Thevenet în vârstă de 29 de ani,
i-a acceptat cererea în căsătorie.

Acesta spune că a cunoscut-o pe logodnica sa anul trecut, într- o zi în care acesta o plimba pe cățelușa lui pe nume Ella. Tânăra s-a apropiat de el, dorind să se joace cu Ella. La scurt timp după acel eveniment, cei doi și-au făcut oficială relația iar acum se pregătesc de nuntă.

„Astăzi simt că am un scop și poftă de viață.” Totodată, el a declarat că a decis să vorbească despre experiența sa, fiind inspirat de munca pe care o depun Kate Middleton și Prințul William: „Exact pentru asta militează cumnatul meu, Prințul William, sora mea, Catherine și prințul Harry prin organizația lor Heads Together.”

Kate Middleton se pregătește să devină regină

După moartea Prințului Philip, „Regina are nevoie de Kate și de William mai mult ca oricând”.

Conform biografului Familiei Regale acesta a spus că „asemenea Reginei, ea nu ține dușmănii și nu caută să se răzbune”. Menționând faptul că „La înmormântarea Prințului Philip Kate chiar s-a maturizat. L-a consolat pe Prințul Charles cu o îmbrățișare și un sărut pline de afecțiune, i-a adus pe William și Harry împreună, și a oferit un sentiment de demnitate ceremoniei”.

Mai mult decât atât Kate Middleton a participat la discuția cu Charles și William, cu scopul de a „vindeca rănile cauzate de Harry”. „Trebuie să fi fost dificil, luând în considerare ce au spus Harry și Meghan despre ea în interviul cu Oprah Winfrey, dar Kate se maturizează repede și își dorește ce este mai bun pentru Familia Regală”, a zis Dampier.

În urma interviului ducilor de Sussex, Kate  a fost profund afectată de situație, afirmând că şi-ar fi dorit ca aceste neînţelegeri să fie rezolvate în interiorul casei Regale, nu să apară în presă. Fiind vorba de probleme de familie, ar fi trebuit discutate în familie.

Adauga un comentariu