Cultural

Cum l-a cunoscut Jeni Nicolau pe soțul ei. Îndrăgita artistă ascunde o mare suferință în viața privată

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum l-a cunoscut Jeni Nicolau pe soțul ei. Îndrăgita artistă ascunde o mare suferință în viața privată
Jeni Nicolau are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită.

Multă lume este dornică să afle cum l-a cunoscut Jeni Nicolau pe soțul ei. Celebra cântăreață, actriță și dansatoare și-a întâlnit marea dragoste la o vârstă surprinzătoare și s-a căsătorit la 42 de ani. Povestea de dragoste dintre Jeni Nicolau și soțul ei a început într-un mod atipic și neașteptat pentru prietenii cuplului. Deși se declară o femeie împlinită și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima, îndrăgita artistă ascunde o mare suferință în viața privată.

Cum l-a cunoscut Jeni Nicolau pe soțul ei

Jeni Nicolau este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și face furori cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își încântă fanii cu filmulețe comice și satirice.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Jeni Nicolau ascunde o poveste de viață demnă de ecranizare. Artista și-a cunoscut jumătatea la vârsta de 40 de ani, când nu mai spera că își va întâlni sufletul pereche. Celebra actriță și cântăreață este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Recent, vedeta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei și cum a fost cererea în căsătorie.

„Dumnezeu mi l-a pregătit pe soțul meu, pe care l-am cunoscut când l-am chemat să îmi renoveze casa, un inginer, un om deosebit, un profesionist desăvârșit. Mi-a renovat toată casa, i-am dat toți banii, mulți pe vremea aceea și m-a cerut de nevastă. Am regretat că nu m-a cerut când îi dădusem doar jumătate de bani. El oricum îmi zice că i-am recuperat demult.

Eu mi-am dorit să mă căsătoresc.Mi-a dorit chestia asta, să am familie, mi-a plăcut să mă trezesc lângă cineva dimineața. E alături de mine atât la drumurile lungi, cât și la cele scurte, este cu mine tot timpul, mă susține din toate punctele de vedere. Ăsta este un mare avantaj de-al meu, de aceea am și înflorit așa, ca o lalea în plină iarnă, pentru că el a fost lângă mine tot timpul, este lângă mine, îmi dă starea aia de bine, de confort, pot să creez mult mai frumos.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care ascunde o biografie surprinzătoare este celebra prezentatoare Neti Sandu. Aceasta a avut parte de o mare suferință în dragoste, iar după despărțirea de fostul partener de viață nu a dorit să se mai căsătorească. Și celebra artistă Andreea Perju a divorțat recent de soțul ei, după mulți ani de căsnicie. Cei doi au încercat de nenumărate ori să își salveze căsnicia de dragul copiilor, însă au ajuns la despărțire.

De ce îndrăgita artistă nu a devenit mamă până acum

Jeni Nicolau are o căsnicie fericită și o carieră de succes. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta ascunde o mare suferință. Aceasta nu poate avea copii din cauza unei probleme de sănătate. Artista este extrem de discretă când vine vorba de acest capitol dureros din viața sa.

„Nu s-a mai putut (n.r. să fac copii). Sunt hipertensivă de ceva ani. Am trecut printr-un proces de investigații și, la un moment dat, au zis că nu se mai poate decât dacă trebuie să fac o grămadă de lucruri. Dacă îl cunoșteam pe Emil mai devreme, aveam o târlă de copii. Și 14, și 15. Nu mă lăsam!”, a precizat vedeta.

Jeni Nicolau are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită. Celebra actriță și cântăreață se bucură din plin de aprecierea publicului autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu