Cultural

Andreea Perju a fost la un pas să divorțeze de soț. Ce spune frumoasa actriță despre momentele grele din căsnicia sa

Publicat: 04 iul. 2022
Andreea Perju sot
Andreea Perju și soțul ei au avut parte de multe provocări în căsnicie, însă au reușit să își salveze relația după ce au fost la un pas de divorț.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Andreea Perju, a fost la un pas să divorțeze de soț. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, însă pe plan personal a avut parte de multe provocări. Aceasta a reușit să își salveze mariajul după ce relația cu soțul ei se schimbase complet. Mai mult, Andreea Perju s-a confruntat în ultima vreme cu probleme grave de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor.

În prezent, Andreea Perju se bucură din plin de viață alături de soț și de cele două fetițe superbe. Iată ce spune frumoasa actriță despre momentele grele din căsnicia sa.

Andreea Perju a fost la un pas să se despartă de soț

La vârsta de 37 de ani, Andreea Perju se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, fiind o actriță apreciată de publicul autohton și de colegii de breaslă. Artista se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene și face furori cu energia sa debordantă și fizicul de invidiat.

Andreea Perju se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor atunci când apare în public. Frumoasa artistă este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu poze de familie sau cu fotografii în iposaze sexy.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Perju a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Aceasta a ajuns în pragul divorțului însă a reușit împreună cu soțul ei să își salveze căsnicia.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu.”, a declarat vedeta.

În prezent, Andreea Perju și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând și se bucură din plin de viață alături de cele două fetițe superbe, Mara și Ada. O altă actriță celebră care a avut parte de multe provocări în viața privată este Dana Rogoz. Vedeta a fost criticată de unii având în vedere diferența considerabilă de vârstă dintre aceasta și soțul ei. Și colega ei de breaslă, Corina Dănilă a trecut prin momente grele în mariaj, iar după o căsnicie de mai mulți ani a ajuns la divorț.

Ce spune vedeta despre problemele din viața de familie

Andreea Perju este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Actrița a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, vedeta a vorbit recent despre momentele grele din căsnicia sa, dezvăluind cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor.

După ce a reușit să își salveze căsnicia, Andreea Perju a trecut printr-un alt moment dificil. Artista a ajuns pe mâna medicilor după ce i-a fost depistat un adenom. Actrița a mărturisit cum a reușit să depășească problemele din viața de cuplu, în prezent fiind fericită alături de soț și de cele două fetițe.

„Am învățat să ne bucurăm de lucruri simple. De la faptul că-mi aduce un buchet de flori sau că-mi face cafeaua de dimineață sau că mă surprinde frumos. (…) EL. Pentru că și atunci când nici măcar eu nu mă mai suportam, el m-a iubit, m-a susținut și m-a vrut. Relațiile nu sunt nici pe departe perfecte iar ele devin trainice după mai multe episoade grele.”, a mărturisit vedeta tv.

Andreea Perju și soțul ei au depășit momentele dificile din căsnicie, iar în prezent radiază de fericire împreună. Bărbatul își răsfață partenera de viață ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu familia lui frumoasă.

Andreea Perju și soțul ei au avut parte de multe provocări în căsnicie, însă au reușit să își salveze relația după ce au fost la un pas de divorț. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din shownbiz-ul autohton. La vârsta de 37 de ani, Andreea Perju are o carieră impresionantă și o familie de care este tare mândră.
Adauga un comentariu