Cancan

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Publicat: 19 mai 2021

Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, muncea în Finlanda, când a cunoscut iubirea viețiii! O tânără, care încă era încă elevă. S-a înșelat. Spune că, în final, a fost păcălit cu 40.000 de euro. S-a adresat justiției.

S-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când Constantin Popa a plecat la muncă în Finlanda. A cunoscut, între timp, o tânără, pe rețeaua de socializare. S-a îndrăgostit și a crezut că este iubirea vieții lui. Deși era mai mare cu 30 de ani decât aceea care încă era elevă. Timp de trei ani, a ajutat-o, mai ales cu bani, avea să povestească bărbatul, pentru vremeanoua.ro.

A venit, la un moment dat, în țară. Să fie alături de ea. Atunci a constatat că a fost, de fapt, înșelat. Peste 40.000 de euro ar fi cheltuit Popa cu ea. Plângerea la Poliție a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda. “Îmi doresc să știu dacă plângerea mea (făcută în urmă cu doi ani) a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, spune bărbatul.

Cum a fost păcălit un vasluian cu 40.000 de euro

Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, este fata pe care Constantin Popa a cunoscut-o pe pe Facebook, în 2015. După câțiva ani a înțeles că a fost victima unei înșelăciuni! A făcut, mai multe plângeri la Poliție, dar nu a primit niciun răspuns. “După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Tot el a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de tânăra Cerasela. “Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Popa mai zice că paguba totală ar fi de 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o doar pentru 10.000, pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că i-a dat Claudiei.

Comentarii
 • Știi cum e vorba aia „prost e cine da nu cine cere 😂😂😂” asa ca nu are rost sa te agiți degeaba domnu GIGOLO. Nu ai ce sa mai faci nu ți ia luat din buzunar i-ai trimis tu de Buna voie asa ca dute în Finlanda și apucate de strans bani poate găsești vreo una de seama ta nu copile care ai putea se le fii tata.

 • Pacat pt tine ca ai fost cu capul in nori. Tu singur ai trimis asa ca ai ajutat o fata sa-si termine scoala. Cauta una pt tine si mai trage cativa ani sa aduni bani.

 • Pacat pt tine ca ai fost cu capul in nori. Tu singur ai trimis asa ca ai ajutat o fata sa-si termine scoala. Cauta una pt tine si mai trage cativa ani sa aduni bani.

 • Omu nu e supărat de bani. E supărat că nu o găsea acasă. Dar poliția nu îl întreabă de PEDOFILIE ? Ăsta 3 ani a băgat bani în poze 🤣 a trăit cu hand job
  🤣🤣🤣

 • Pai omul nu a văzut-o decât în poze..nu știa vârsta ei reală..oricum nu vad cum va recupera banii..in plus fata nu a făcut totul de capul ei..părinții nu se întrebau de unde vin atitia bani??

 • Exact.!
  În trei ani de zile, a primit în fiecare lună bani 💵.
  Fata nu putea să scoată banii pentru că, er minoră.
  Cine a scos banii în trei ani, până la majorat?
  Nu părinții?

 • Bine ți-a făcut! Toți moșnegii pățesc la fel când visează la puștoaice! A știut prea bine câți ani are, doar i-a trimis bani să-și termine școala!

 • Fara cuvinte pentru comportamentul unor barbati., si totusi exista o fraza inteleapta si amuzanta…ce ai in pantaloni nu stie carte…dar.creier ai sa.judeci altfel uite ce patesti…

 • Ce corupere frate? El câțiva ani a văzut doar poze și vârstă spusă de ea nu cea reală…daca se machia și altele posibil de pe camera omul sa nu își de-a seama! Daca avea relații intime cu ea la acea vârstă da ziceam că e pasibil de o condamnare. Dar așa a fost excrocat și nimic mai mult. In plus fata nu avea cum singura la vârsta aia sa opereze singura retrageri de bani deci acolo a fost înșelătorie cu participarea părinților sau a altor persoane din anturajul ei! Oricum că fapt divers nu îi plâng eu de mila celui care a trimis banii…de îi muncea din greu nu îi dădea cu atâta ușurință și pe niște himere!! Sa caute acum ceva mai de vârsta lui..că minte nu are asta e clar.

 • Tăticu te mâncat buzunarul acum nu mai plânge după bani tu iai dat cu drag. Nu teai gândit că era ca și copilul tău adio banii.

 • Da, nu a fost corupere. A fost escrocherie, bazată pe prostie. Oricum, vârsta consimțământului sexual în România e 15 ani, deci el n-ar avea nicio problemă. Nu știu dacă legea ar considera acest caz drept escrocherie. Probabil că da. Cred că ea ar trebui să stea și la el o dată, pentru că, oricum, nu e vreo ușă de biserică. S-ar liniști lucrurile. Altfel, unul mai violent ar putea să-i facă ceva foarte urât. Şi ar avea dreptate. Escrocii sunt oameni foarte detestabili, care trebuie să o mai încaseze și ei.

 • am mai vazut cazuri din astea . In timp ce ea facea pe ” fata cuminte ” cu diasporeanu’ finlandez , in tara si-o tragea cu ” iubitu’ ” inca de la varsta de 15 ani . Si mai zic unii de corupere de minori . Ce corupere ca el nu a vazut-o decat in poze , daca o fi trimis poze reale , ca s-ar putea sa fi trimis pozele alteia . Sigur , nici diasporeanu nu e prea destept , cum sa trimiti 40 de mii de euro unei persoane pe care nu ai vazut-o in viata ta ?

 • Sa dus la poliție auzi la el ce tupeist trebuia sa te aresteze pe loc fata era minoră bine ți-a făcut iar fetele astea trebuiesc si ele puse la punct de poliție le-a zăpăcit rețelele de socializare daca se plăteau multă lume nu-și permitea

 • Dacă ar durea prostia ar fi sinucideri la fiecare 5 minute și am fi 1 miliard pe tot globul nu 8 ca acum asta să înțeleagă pedofilul asta care să vazut făt frumos la 45 de ani cu una de 15 ani.Mai rau îi trebuie

 • Îți trebuie ție platit un profesor sa îți mai dea meditații privind viața sexuală ,căci nu ai de unde să știi odată ce tu ,fraiere trimiți atîtia bani unei persoane,pe care sunt sigur că nici nu ai văzut-o vreodată în realitate .Ceva de strigat la cer.
  Ori tu ,ori Viorel ori Vulpița sunteți cei mai tari din Romania.ce îmi este Vaslui și ce îmi este Blăgești ,trei fraieri ce nunisinau rostul pe acest pămînt.

 • E plină lumea de proşti ! Cum să trimiţi atât de mulţi bani unei persoane pe care n-ai văzut-o vreodată . Fraiere ,trece banii la capitolul pierderi .

 • Am făcut tranzacție on-line, transfer bancar cu Firma din Polonia ( funcțională) cont curent.
  Am transferat o suma importanta reprezentând avans ptr achiziție utilaj.. s -a dovedit a fi înșelăciune deși am făcut sesizări, reclamații, plângere, nu au rezolvat nimic, era atât de simplu, proprire pe cont. Nu ii pot executa decât pe teritoriul lor , chiar dacă sunt membrii UE ..
  Firma încă funcționează normal, legal, încă folosesc aceleași tehnici..și azi… nestingheriți.

Adauga un comentariu