Prima pagină » Actualitate » Cum luptă Ioana Ginghină cu kilogramele în plus: „Am o aplicație unde îmi trec tot. Am mâncat foarte mult”

Cum luptă Ioana Ginghină cu kilogramele în plus: „Am o aplicație unde îmi trec tot. Am mâncat foarte mult”

12 apr. 2024, 09:12,
BZI.ro, în Actualitate

Ioana Ginghină a explicat cum luptă cu kilogramele în plus. Actrița nu se confruntă cu un surplus de greutate mare, însă îi este frică să nu se îngrașă foarte tare, pentru că metabolismul încetinește odată cu vârsta și este din ce în ce mai greu să slăbească.

Cum luptă Ioana Ginghină cu kilogramele în plus

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, a recunoscut că este foarte atentă să nu se îngrașă, iar din acest motiv contorizează tot ce consumă. În cazul în care micul dejun este unul bogat, spune că se abține să mai mănânce în cursul zilei respective.

„Am mâncat foarte mult, mai mult ca niciodată. Am grijă, doar griji. Am grijă ce mănânc. Am o aplicație unde îmi trec tot. Văd acolo câte proteine am mâncat, câți carbohidrați, câte calorii și tot. Cam asta e. Dacă mănânci prea bine la micul dejun, pâna a doua zi stai pe bară”, a declarat Ioana Ginghină.

Vedeta s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, în toamna anului trecut, și de atunci este mereu întrebată dacă este pregătită să rămână însărcinată și să nască.

„Tot primesc întrebarea asta și cumva, pentru că sunt o doamnă, o evit. De ce? Vă zic și poate se termină astfel de întrebări.

La 46 de ani există o chestie fiziologică numită premenopauză, care îți limitează zona asta de a mai face copii. Fiziologic corpul meu nu știu dacă îmi mai permite să fac un copil, dar e bine venit dacă e să vină”, a precizat Ioana Ginghină.

A renunțat la veganism

Ioana Ginghină a vorbit despre cei 8 ani în care a fost vegană și despre cum și-a dat seama că toate mâncărurile procesate pe care le mănâncă nu ajută deloc să fie mai sănătoasă. Ajungea lunar la perfuzii din cauza lipsurilor din corp, astfel că a conștientizat că ceva nu e bine.

„Preocuparea numărul 1 e să fiu sănătoasă și preocuparea numărul 2 este să arăt bine. Cumva nu mai puteam. Să fiu sănătoasă se putea cu partea de vegan, dar ca să mai arăt bine nu se mai putea după vârsta de 40 și mă chinuiam, mă duceam la nutriționist și îmi spunea că trebuie să mănânc 2 grame/kilogram de proteină. Eram o dată pe lună la perfuzii cu B12. Am zis să încep cu cărniță. A început de la fiică-mea, că ea a zis că nu mai mănâncă carne. Avea 8 ani și în casă pentru cine gătești?”, a menționat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a menționat că într-una din dățile când se afla la perfuzii a avut o discuție cu medicul care i-a sugerat ce anume ar trebui să înlocuiască medicamentele pe care le ia în prezent.

„Nu am avut asta și nici nu am cu sarmalele sau carnea tocată.  La început nu mâncam carne, vreo 8 ani de zile, iar la perfuzii îi spuneam eu doctorului că iau colagen și mi-a zis «Măi, Ioana, la cât e de frumos colagenul în cutie, știi care e cel mai bun colagen? Piftia. Ciorba de oase. Fă-ți o ciorbă de oase și dă câte un shot din ala dimineața. «Păi cum? Eu îs vegană și dau shoturi de dimineață de ciorbă?”, a mai spus Ioana Ginghină, care a explicat cum luptă cu kilogramele în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *