BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum pot fi educați copiii să mănânce sănătos? Discuţie cu Cecilia Țugulia și Benedicta Drobota, producători din Iași, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 13 sept. 2021

Marți, 14 septembrie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI Live vor fi prezente Cecilia țugulia și Benedicta Drobota, producători din Iași, care vor discuta despre proiectul „Bunătăți Locale în Farfuria sănătoasă”. Proiectul este finanțat de către Consiliul Județean Iaşi și are drept misiune creșterea nivelului de educare a tinerilor cu privire la un mod de viață sănătos, prin conștientizarea importanței unei alimentații corespunzătoare, dar și prin însușirea unor cunoștințe și abilități pentru optimizarea stării generale de bine.

Grupul țintă este reprezentat de tinerii din județul Iași, din mediul rural și urban. „Asociația Producătorilor din Iași”, unde sunt înscrise cele două antreprenoare, a derulat deja primul eveniment unde tinerii au învăţat cum să obţină o ciocolată nutritivă din ingrediente naturale, cum să trăiască într-o lume mai curată cu „zero waste”, cât și despre importanța reciclării și a sustenabilității. Despre feed – back-ul primit dar și viitoarele întâlniri vor vorbi Cecilia și Benedicta în cadrul noii ediții BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu