Actualitate

Cum poti sa slabesti 8 kilograme intr-o saptamana. Dieta indiana este de mare ajutor

Publicat: 10 feb. 2020

Cum poţi să slăbeşti. De cele mai multe ori, persoanele care vor să slăbească apelează fie la sport, fie la diete, sau le combină pe ambele. Dieta indiană este un plan nutriţional conceput special pentru a reduce nivelul de grăsime al corpului! Așadar, aceasta este cea mai bună dietă vegetariană pentru a pierde în greutate.

Acest plan de dietă nu constă doar în slăbirea propriu-zisă. Ci reprezintă şi o metodă de menţinere a corpului în parametri normali.

Cum poţi să slăbeşti

Kilogramele în plus dau motive de supărare multor femei. Prin urmare acestea cauta mereu soluţii pentru a se simţi bine în pielea lor. Iar înfometarea nu este deloc cea mai bună soluţie. De aceea, dieta indiană te ajuta să slăbeşti sănătos. Astfel, vei da jos 8 kilograme în 7 zile, vei elimina toxinele din organism şi vei slăbi mult mai uşor.

Ce trebuie să știi este că în primele 6 zile nu ai voie să consumi sucuri de fructe. Încearcă să creşti aportul de apă la 15 pahare din cea de-a cincea zi. Evită cafeaua, ceaiul, iar alcoolul este strict interzis.

Dieta indiană

Ziua 1: Este important să mănânci numai fructe. Poţi consuma orice fruct, cu excepţia strugurilor, bananelor şi mango, pentru ca acestea conţin mai mult zahăr. Sunt perfecte pepenele roşu, portocalele, merele, rodiile şi căpşunile. Poţi să le consumi în orice cantitate doreşti.

Ziua 2: Trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. Poţi chiar să-ţi începi dimineaţa cu un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie şi carbohidraţi pentru întreaga zi. Include în dietă şi multe legume verzi.

Ziua 3: Este ziua în care consumi numai legume şi fructe. Le poţi combina cum doreşti.

Cum poţi să slăbeşti cu dieta indiană

Ziua 4: Consumi numai banane pe tot parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 18. De asemenea, poţi să bei până la 4 pahare de lapte. Chiar dacă se spune ca bananele îngraşă, acum ele vor acţiona ca o sursă de potasiu şi sodiu pentru organism.

Ziua 5: În a cincea zi de dietă indiană consuma roşii, varza şi brânză de vaci. Mai mult, este important să creşti aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6: Poţi să mănânci varza, brânză de vaci şi alte legume, dar fără roşii. În schimbi, poţi să-ți faci o supă de roşii.

Ziua 7: Ultima zi a dietei indiene este şi cea mai importantă. În această zi, poţi să bei un suc de fructe proaspete şi este indicat să mănânci o cană de orez brun sau alte legume.loading...

Adauga un comentariu