Magazin

Cum poți să vinzi rapid cărțile vechi când ai puțin timp liber la dispoziție?

Publicat: 25 mai 2022

În timpul liber, oamenii aleg să petreacă momente cu familia, să iasă cu prietenii sau să facă alte activități care le aduc plăcere și îi ajută să se relaxeze. Totodată, mulți profită de timp pentru a face curățenie generală în casă și pentru a reorganiza uneori locuința.

Biblioteca este un element important din orice cămin, iar persoanele cu adevărat pasionate de carte colecționeaza de-a lungul vieții o mulțime de titluri pe rafturile din bibliotecile personale. Cei care se regăsesc în această descriere pot să își aloce câteva zeci de minute pentru a vedea care sunt cărțile de care nu mai au nevoie și pe care le pot vinde foarte ușor, transformând ziua de curățenie într-o zi profitabilă.

Cum pot fi vândute cărțile vechi?

La momentul actual, găsirea unei persoane dornice să cumpere cărți publicate acum zeci de ani pare să scadă. Totuși, această tendință nu trebuie să îi descurajeze pe cei pe rafturile cărora există multe astfel de titluri. Ei au la îndemână o variantă foarte avantajoasă, la care pot apela chiar din confortul casei!

Este vorba despre vânzarea cărților la anticariat sau despre anunțurile de tip “cumpar cărți vechi”, care îi privesc în mod direct pe deținătorii de astfel de volume. Prin simpla contactare a anticarilor, oricine își poate transforma rapid vechile cărți într-un venit suplimentar, care crește pe măsură ce cantitatea de cărți oferită spre vânzare este mai mare.

La Anticariat-Carti.com confortul vânzătorului este prioritizat, astfel că poate accesa serviciul din propria sa locuință, fără a fi nevoie să se deplaseze la sediul anticariatului sau să trimită prin poștă ori curier cărțile pe care vrea să le vândă.

Ce cărți poate vinde un cititor din biblioteca sa?

Etapa premergătoare vânzării propriu-zise la anticariat constă în pregătirea volumelor ce vor fi vândute. Un alt avantaj din spatele anunțului “cumpăr cărți” este acela că nu specifică ce tip de cărți. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt, cititorii au oportunitatea de a vinde orice fel de carte din biblioteca lor, oricare ar fi domeniul în care s-ar încadra, oricine ar fi autorul și oricare ar fi anul publicării.

Vânzarea la anticariat acoperă toate domeniile, printre care literatura, filozofia, dezvoltarea personală, științele exacte, dicționarele de limbi străine, colecțiile de enciclopedii etc. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru cititorii care dețin biblioteci diversificate, dar și pentru cei care au colecții specializate de cărți, ce abordează o sferă bine definită.

Mai există și alte avantaje ale vânzării la anticariat?

Pe lângă posibilitatea de a vinde orice fel de carte, lipsa necesității de deplasare/transport și rapiditate, mai există și alte avantaje de care un vanzător de cărți se poate bucura. Anticariat-Carti.com cumpără cărți atât de la persoanele fizice, cât și de la persoanele juridice,  plata se face pe loc la domiciliu iar cantitatea poate fi de ordinul miilor.

În principal, așa arată vânzarea la un anticariat cu experiență: cititorul sună reprezentanții, ei preiau rapid solicitarea și o echipa de anticari se deplasează la domiciliul vânzătorului, chiar și în zilele de weekend, dacă programul persoanei care dorește să vând este unul încărcat în timpul săptămânii.

Este nevoie doar de câteva minute pentru a recupera o parte din investiția ce a fost alocată în trecut cărților. Anticariat Cărți le oferă cititorilor posibilitatea de a vinde volume în cantități mari chiar de acasă, cu avantajul de a face plata pe loc.
Adauga un comentariu