Prima pagină » Culinar » Cum prepari cele mai crocante snitele de pui! Trucul bucatarilor NU mai este un secret
Cum prepari cele mai crocante snitele de pui! Trucul bucatarilor NU mai este un secret

Cum prepari cele mai crocante snitele de pui! Trucul bucatarilor NU mai este un secret

02 ian. 2020, 08:38,
în Culinar

Astăzi îţi spunem cum să prepari cele mai delicioase şi crocante şniţele de pui! Trucul bucătarilor nu mai este un secret acum. Uite tot ce trebuie să faci!

Pentru început, carnea trebuie lăsată la marinat jumătate de oră. Pieptul de pui se filetează, se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie şi ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la odihnit 30 de minute.

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
    Sare
    Piper
    Zeamă de lămâie
    Ulei de măsline
    100 g unt
    250 g fulgi de porumb
    2 ouă
    100 g faina

Mod de preparare:

Pieptul de pui se filetează, se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie şi ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la odihnit 30 de minute. Ouăle se amesteca bine cu un praf de sare, puţin piper şi 1 linguriţă de faină, iar fulgii de porumb se strivesc uşor.

Bucăţile din piept de pui se trec prin faină, apoi prin compoziţia de ouă şi la final prin fulgii de porumb. Se prăjesc în unt topit, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă, până se rumenesc şi devin crocante la exterior. Se servesc alături de garnitura preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`