Actualitate

Cum s-a făcut de râs preşedintele Klaus Iohannis! A invitat la Cotroceni în cadrul proiectului România Educată un profesor care şi-a falsificat CV-ul educaţional

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a făcut de râs preşedintele Klaus Iohannis A invitat la Cotroceni în cadrul proiectului România Educată un profesor care şi-a falsificat CV-ul educaţional
Prof. Corina Dumitrescu este protagonista scandalului ”Standford”, moment în care şi-a falsificat CV-ul unde, pe lângă faptul că era presărat de greşeli gramaticale, aceasta menţionând că ar fi absolvit mai multe cursuri la celebra universitate. Însă, realitatea este cu totul alta

Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, continua să se facă de râs. Miercuri a avut loc evenimentul „România Educată”, la Cotroceni. Printre invitaţi s-a aflat şi prof. Corina Dumitrescu, fondator şi preşedinte al Senatului Univeristatii Creştine „Dimitrie Cantemir”, dar şi propunerea lui Victor Ponta în anul 2021 pentru funcţia de ministru al Educaţiei şi Cercetării.

Reamintim că distinsă a fost implicată în scandalul ”Standford”, atunci când şi-a falsificat CV-ul unde, pe lângă faptul că era presărat de greşeli gramaticale, aceasta menţionând că ar fi absolvit mai multe cursuri la celebra universitate. Însă, realitatea este cu totul alta.

Prof. Corina Dumitrescu şi-a falsificat CV-ul. Universitatea Stanford a contrazis-o

Universitatea Stanford prin reprezentanţii săi legali a dorit să transmită un punct în vedere în scandalul în care o avea protagonista pe prof. Corina Dumitrescu.

Răspunsul universităţii a fost ca acest profesor nu are nicio diplomă a unităţii de învăţământ superior.

Mai mult decât atât, fiind prezenţa la proiectul România Educată, prof. Dumitrescu a luat până şi cuvântul înaintea preşedintelui Iohannis, potrivit edupedu.ro.

Soţul Corinei Dumitrescu a depus un proiect de lege care prevedea ca liceeni fără Bac să intre la facultate

Soţul Corinei Dumitrescu, Cristian Dumitrescu, a depus în anul 2021 la Parlament un proiect de lege care prevedea Facultate pentru absolvenții de liceu fără BAC.

Concret, acesta a înaintat în 2011, alături de Ecaterina Andronescu, o inițiativă legislativă potrivit căreia cei care picau Bacalaureatul și terminau liceul cu minimum 7 ar fi avut dreptul să urmeze în universități un an pregătitor de facultate care să fie echivalat total cu anul I de facultate, dacă absolvenții luau ulterior Bacalaureatul. În cele din urmă, proiectul a fost respins definitiv de Senat, în 2012, potrivit jurnaliștilor de la newsweek.ro.

Adauga un comentariu