Cancan ultimă oră

Cum s-a schimbat viața Nicoletei Nucă după 30 de ani. Dezvăluirile făcute de artistă: „Stau și mă gândesc”

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum s-a schimbat viața Nicoletei Nucă după 30 de ani. Dezvăluirile făcute de artistă Stau și mă gândesc
Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de mult succes în țară

Nicoleta Nucă a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul vieții sale. Cântăreața mărturisește că odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, a ajuns la o nouă etapă și se bucură acum de fiecare moment.

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de mult succes în țară. A împlinit vârsta de 30 de ani la începutul acestui an și simte cum a făcut mai multe schimbări în viața sa. Totodată, a avut parte și de perioade mai dificile, mai ales că s-a despărțit de iubitul cu care avea o relație de peste 6 ani.

Nicoleta Nucă, schimbări la 30 de ani

Nicoleta Nucă a publicat un mesaj important pe rețelele de socializare cu privire la viața și experiențele sale de până în prezent. Artista mărturisește că s-au schimbat multe lucruri atât pe plan profesional, cât și personal. Odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, aceasta a avut parte de mai multe probleme, ajungând să-l blameze pe Dumnezeu.

Cântăreața mărturisește că nu a primit niciun răspuns, deși a încercat să găsească o rezolvare, părea că lucrurile devin tot mai grele. La un moment dat, pare că vede luminița de la capătul tunelului.

„Stau uneori și mă gândesc la ai mei 30 de ani trăiți deja și recunosc ca am avut momente în care L-am blamat pe Dumnezeu pentru provocările pe care mi le-a pus în cale, ba chiar L-am întrebat cu ciudă “De ce îți bați joc de mine? Oare îți face plăcere să mă vezi cum sufăr? Oare am greșit atât de mult încât să merit toate astea?” fără să primesc vreun răspuns… Până într-o zi când, pur și simplu, am simțit în mine cum s-a schimbat ceva, mi-am auzit vocea interioară clar cum n-o mai auzisem până atunci și am știut ca El îmi vorbește și e acolo să mă ghideze”, a ascris Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

„Am regăsit începutul”

Nicoleta Nucă a trecut printr-o mare schimbare după ce a împlinit vârsta de 30 de ani, la începutul acestui an. Artista s-a regăsit pe sine, făcând introspecții și se bucură de tot ce a aflat în acest sens. Consideră că nimic nu este întâmplător, astfel că lucrurile au loc, deoarece așa este menit.

Totodată, de curând, situația amoroasă s-a schimbat, iar artista și iubitul s-au despărțit după o relație de durată. Cu toate că se pregăteau de nuntă, au ales să își spună „adio”.

„Poate suna a clișeu, dar pentru mine momentul când am făcut 30 ani a venit cu un shift in my mindset, am regăsit începutul cărării care duce spre mine, spre universul meu interior și mi-am promis ca o să explorez acest drum până la capăt oricât de lung și greu ar fi, iar dacă mă voi rătăci din nou vreodată, voi ști în sinea mea ca nimic nu e întâmplător și ca poate e nevoie de această rătăcire tocmai ca să-mi reamintească să mă bucur de regăsirea căii și de fiecare nou pas parcurs, în loc să alerg prin viață ca să ajung mai repede la punctul de finish”, a încheiat cântăreața.

Comentarii
Adauga un comentariu