Cancan

Nicoleta Nucă s-a despărțit de logodnicul ei, Alex. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 7 ani

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Nucă s-a despărțit de logodnicul ei Alex. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 7 ani
Nicoleta Nucă şi Alex Ursache nu mai formează un cuplu

Nicoleta Nucă a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei, Alex Ursache, cu care forma un cuplu de mai bine de 7 ani. Mai mult, cei doi se logodiseră în 2021, în timp ce se aflau într-o vacanță romantică în Turcia. Cu toate acestea, Nicoleta Nucă a precizat că, în pofida separării, ea și Alex vor continua să colaboreze pe plan profesional.

Nicoleta Nucă şi Alex Ursache nu mai formează un cuplu. Anunţul a fost făcut pe contul de socializare al artistei, unde a scris un mesaj cu privire la separare. Cei doi erau împreună de mai bine 7 ani, iar în 2021 s-au logodit în Turcia. Tocmai de aceea, vestea despărţirii a luat prin surprindere pe toată lumea, potrivit Unica.

Nicoleta Nucă s-a despărțit de logodnicul ei, Alex

Nicoleta Nucă şi Alex Ursache au decis, de comun acord, să pună punct poveştii de dragoste pe care au trăit-o mai bine de 7 ani. Cei doi s-au cunoscut la ziua de naştere a unei colege de breaslă, dat fiind că atât ea, cât şi el activează în industria muzicală.

La 4 ani distanţă după ce au decis să formeze un cuplu, Alex Ursache a cerut-o în căsatorie pe artista în vârstă de 30 de ani, într-o vacanţă, în Turcia.

În dimineaţa zilei de 23 mai 2024, cântăreaţa a postat un mesaj pe conturile sale de socializare, în care a anunţat că relaţia dintre ea şi bărbatul care a cerut-o în căsătorie a ajuns la un sfârşit. Decizia despărţirii a fost una de comun acord şi pe cale amiabilă. Cât despre motivele despărţirii, artista a ţinut să precizeze că nici ea, nici Alex Ursache, nu vor dezvălui ce a stat la baza separării.

Mai mult decât atât, vedeta a menţionat că în ciuda faptului că pe plan amoros lucrurile nu au funcţionat aşa cum şi-au dorit, pe plan profesional vor continua să lucreze impreună.

„A fost o relaţie frumoasă şi pasională”

„Cu părere de rău, vă anunţăm că eu şi Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat şi amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi şi supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuţii şi încercări, însă într-un final ne-am dat seama că «we just grew apart».

A fost o relaţie frumoasă şi pasională în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste şi respect, şi prin care am evoluat ambii şi am învăţat unul de la altul o mulţime de lucruri frumoase.

Reamintim că în urmă cu un an, într-un interviu, Nicoleta Nucă a vorbit despre nunta cu Alex Ursache. Artista susţinea că nu s-au gândit încă la organizarea nunţii, considerând că relaţia lor este destul de solidă şi fără o semnătură în acte.

Adauga un comentariu