Cancan ultimă oră

Cum s-a schimbat viața Simonei Halep de când s-a căsătorit?

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a schimbat viața Simonei Halep de când s-a căsătorit
Simona Halep vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit femeie măritată

Simona Halep a început anul cu dreptul din punct de vedere profesional. După ce a câștigat turneul Melbourne Summer Set, ea se impune și la Australian Open. Imediat după calificarea în turul 3, îndrăgita jucătoare a dat din casă și a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit femeie măritată.

Simona Halep este într-o formă de zile mari. Și asta, se vede și din seria de victorii pe care le-a obținut până acum în Australia. S-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a învins-o clar pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani ), după o oră și 6 minute. Halep va juca sâmbătă în turul 3 cu Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), cea care astăzi a eliminat-o pe Emma Răducanu (19 ani).

Simona Halep susține că e mai e mai fericită ca oricând

Fericită de rezultat, Halep le-a acordat un mic interviu jurnaliștilor de la Eurosport, iar la un moment dat a fost întrebată despre cum i-a schimbat căsătoria prioritățile. Halep a răspuns fără să stea pe gânduri, mărturisind că e mai fericită ca oricând.

„Nu s-au schimbat așa de mult. Sotul meu e aici și mă susține să joc. Sunt fericită în afara terenului și asta se vede și pe teren.” , a mărturisit jucătoarea.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, într-un cadru de vis

Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii au sărbătorit alături de familie într-un local de fițe din celebra stațiune Mamaia, care aparține nașului celor doi. Jucătoarea de tenis a schimbat trei ținute pentru marele eveniment, extrem de simple și de elegante, care i-au pus în evidență silueta.

Simona și Toni Iuruc locuiesc într-o vilă care valoarează 1 milion de euro și pe care campioana și-a ridicat-o pe malul lacului Snagov.

Cum era de așteptat, Simona are nevoie de ajutoare când vine vorba de treburile casei. Nici la gătit nu se pricepe foarte bine.

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez”, a povestit ea despre viața din ultimele luni.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu