Boli si tratamente

Cum s-a tratat de cancer de col uterin Corina Dragotescu. Mesajul jurnalistei catre toate femeile

Publicat: 17 iun. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a tratat de cancer de col uterin Corina Dragotescu. Mesajul jurnalistei catre toate femeile
7
In urma cu 9 ani, jurnalista Corina Dragotescu primea un diagnostic ingrozitor: cancer de col uterin.
Dupa o operatie si multe sedinte de chimioterapie, in urma carora si-a pierdut intreaga podoaba capilara, Corina a putut spune, in 2008, ca a scapat de cumplita boala.
Insa cancerul este pervers si poate oricand sa recidiveze, asa ca, si la ani buni dupa diagnostic, a stat cu frica in san ca boala s-ar putea intoarce.

Vezi si: Primele semne ca suferi de cancer cervical
 

„Eu am scapat, dar asta nu inseamna ca nu ma intreb in fiecare zi daca nu cumva in ziua urmatoare mi se va intoarce boala”, spunea Corina Dragotescu in urma cu 3 ani.
Acum, dupa 9 ani de la vestea care i-a dat tot universul peste cap, jurnalista a repetat setul de analize. Rezultatul a facut-o fericita.

Vezi si: Testul Lahm-Schiller
 

„Azi mi-am facut analizele. Sunt sanatoasa tun. :)) Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor medicilor care m-au avut pe cap din 2005 pana astazi”, a anuntat Corina.
Despre experienta traumatica pe care a trait-o, ea a povestit:
„Nu doresc niciunei femei sa treaca prin ce am trecut eu. Daca as putea, as duce cu forta pe toata lumea la doctor. Cand afli ca esti bolnav, te intrebi «de ce eu?». Raspunsul e simplu, dar mereu cautam altul, in speranta ca vom gasi vinovatul in alta parte. (…) Doar noi suntem vinovate de boala noastra, pentru ca nu am descoperit-o la timp, din nepasare sau rusine, scrie Libertatea.ro.
Va spun inca o data, uitati-va la fotografia mea din timpul chimioterapiei si ganditi-va ca ati putea fi in locul meu doar pentru ca va este lene, rusine, sau nu vreti sa dati bani pe analize pentru voi”, spunea Corina Dragotescu.
Adauga un comentariu