Diete si regimuri

6 sfaturi pentru a bea mai multă apă

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
6 sfaturi pentru a bea mai multă apă
Cum sa bei mai mult apa?

Cum sa bei mai mult apa? Consumul regulat de apă în timpul zilei este esențial pentru funcționarea corpului nostru. Și devine cu atât mai important in timpul verii. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru încorporarea acesteia în viața noastră de zi cu zi.

Corpul nostru este format din mai mult de 60% apă. Cu toate acestea, pierdem în mod regulat lichide prin urină, respirație și transpirație. Pentru a depăși această lipsă, este important să consumi apă, limitând în același timp băuturile zaharoase sau îndulcite, precum și alcoolul. Încercați să beți fără a va fi sete, mai ales dacă este cald. În mod ideal, este recomandat să bei 1 – 1,5 litri de apă pe zi. Iată câteva sfaturi pentru a ajunge acolo.

Setați alarme

Dacă sunteți în căutarea unei soluții radicale pentru a bea mai multă apă, programați momente regulate pe parcursul zilei. Și dacă aveți nevoie de un sistem și mai riguros, utilizați un marker pentru a indica nivelul apei și timpii de oprire de pe sticla pentru a afla cât de multă apă ar fi trebuit să consumati. Această metodă militară ar trebui să aiba succea.

Folosiți un pai

Există un motiv pentru care băuturile din baruri sunt aproape întotdeauna servite cu paie: beți mai mult și mai repede. Aplicați același truc pentru consumul de apă, far folosind paie reutilizabile din oțel inoxidabil sau bambus. Vei fi bine hidratat fara să-ți dai seama.

Cum sa bei mai mult apa? Găsiți sticla perfectă

Cu cât îți place mai mult sticla de apă, cu atât este mai probabil să o folosești în fiecare zi. Alegeți o sticlă de apă din oțel inoxidabil, de dimensiunea dorită, cu modele care vă plac.

Bea înainte să-ți fie sete

Setea nu este un indicator bun al stării de hidratare. Când simti sete, corpul a pierdut deja prea multă apă și s-ar putea să te simți obosit. Luați o sticlă cu apă peste tot și beți-o în mod regulat pentru a evita acest sentiment.

Îmbunătățește-ți băutura

Dacă doriți să variați plăcerile, încercați să încorporați diferite arome în apă. Lămâie, tei, portocale, afine, mure, căpșuni, mentă, busuioc, lavandă, castraveți, pepene verde sunt arome pentru toată lumea!

Cum sa bei mai mult apa? Mănâncă apă

Pot ajuta alimentele cu un conținut ridicat de apă, cum ar fi castraveți, salată, țelină, ridiche, pepene verde, roșii, spanac, ardei, căpșuni, broccoli, dovlecel și alte fructe și legume crude consumul zilnic de apă.

Adauga un comentariu