WoW!

Cum să diminuezi ridurile – Mască eficientă

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să diminuezi ridurile - Mască eficientă

Cu excepţia japonezilor, se pare că nu mulţi sunt aceia care conştientizează proprietăţile benefice ale orezului. Şi anume, acest ingredint poate face minuni pentru pielea ta fiind unul dintre cele mai eficiente remedii naturale, promovan sănătatea şi întinerirea pielii.

Orezul este bogat în acid linoileic şi squalena, doi antioxidanţi care declanşează eliberarea de colagen astfel decelerând procesul de îmbătrânire. Mai mult decât atât, squalenul previne deteriorarea pielii din cauza expunerii la soare.

De asemenea, conţine vitamina E şi oryzanol gamma, care ajuta în menţinerea sănătăţii inimii şi scade nivelul de colesterol. În acest articol veţi găsi reţeta unei măşti extrem de eficiente, care va reduce ridurile sporind frumuseţea tenului într-un mod natural!

Ingrediente:

  • 3 linguri de orez
    1 lingura de miere
    1 lingura de lapte

Mod de preparare:

Se găteşte orezul, se strecoară dar se păstrează o parte din apa rămasă. În orezul gătit se adăuga o lingură de lapte şi o lingură de miere. Se aplică amestecul pe pielea curata şi uscată şi se lasa câteva minute. De îndată ce pasta rezultată se usucă, după care se clăteşte fata cu apă care a rămas.

Această apă are calităţi antioxidante puternice, elimina ridurile, calmează inflamaţiile, hidratează pielea şi stimulează circulaţia sângelui.

Aceasta masca va face pielea să aibă un aspect sănătos, hidratat şi lipsit de riduri. În scopul de a obţine rezultate optime, repetaţi acest tratament o dată pe săptămână şi veţi rămâne plăcut surprinşi de efectele sale miraculoase!

Adauga un comentariu