Prima pagină » Culinar » Garnituri » Cum sa faci cartofi copti cu coaja crocanta
Cum sa faci cartofi copti cu coaja crocanta

Cum sa faci cartofi copti cu coaja crocanta

18 iul. 2017, 15:30,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:19861;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Pentru ca multi dintre noi obisnuim sa mancam cartofi copti in mod special iarna, cand pornirea cuptorului e o incantare, iata o modalitate simpla, inedita si gustoasa in care ii poti prepara rapid.

Chiar daca nu iti imaginezi ca exista vreun secret pentru a face cartofi copti, exista totusi detalii care pot face diferenta. Rezultatul final: cartofi copti cu o coaja crocanta.

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Alege cartofi de dimensiuni  egale, uniformi si spala-i foarte bine.  Unge bine cartofii in coaja cu ulei de masline, presara peste ei sare si piper si inteapa-i cu furculita.

Citeste si Garnitura de cartofi copti la cuptor

Pune cartofii intr-o tava in care poti pune si hartie de copt. Pune cartofii la copt pentru 45-60 de minute, pana cand coaja lor devine crocanta. Testeaza un cartof cu furculita pentru a verifica daca este moale in interior.

Reteta este simpla si o poti face oricand. In plus, cartofii copti sunt o varianta sanatoasa de a consuma aceasta leguma, fiind  recomandati de nutritionisti chiar si in dietele de slabire.

preluat de pe mooza

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
25 decembrie 2025
25 decembrie 2025