Dulciuri

Cum sa faci o pasca sanatoasa si care nu ingrasa. Este unul dintre cele mai cautate deserturi in dieta low carb

Publicat: 26 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum sa faci o pasca sanatoasa si care nu ingrasa. Este unul dintre cele mai cautate deserturi in dieta low carb
2

Pasca este un desert traditional, nelipsit de pe masa de Paste si care poate fi chiar recomandat persoanelor care nu uita de silueta in aceste zile libere, de sarbatoare. Delicatesa de care te poti bucura fara sa te ingrasi 1 gram! Chiar prezenta in meniurile persoanelor care urmeaza dietele sarace in carbohidrati.

Pasca traditionala se face cu aluat de cozonac. Doctorul Zilei va propune o varianta de Pasca low carb, pe care o puteti manca fara vinovatie. Vom renunta la blatul de cozonac si vom marunti biscuiti digestivi daca se poate fara zahar. In acest blat adaugam putin unt topit sau lapte de cocos sau de migdale, ingredient care va conferi o aroma deosebita.

Ne mai trebuie 1 kilogram de branza de vaci, grasa daca dieta nu va constrange, daca tineti regim, branza de vaci slaba. Tot dupa preferinte, indulciti fie cu indulcitor de tip stevia, fie cu zahar brun sau zahar de cocos, totul in cantitatea pe care o doriti.

Se bat doua oua si se adauga in compozitie. Plus arome sau coaja rasa de la lamai BIO si portocale BIO, caci doar coaja acestora poate fi consumata. Vanilie si alte esente care va sunt pe plac.

Pe blatul de biscuiti presarati fructe de padure, apoi turnati compozitia din branza. Se da la cuptor la 160 de grade, timp de 1 ora. Se lasa la racit si se decoreaza cu coacaze, fistic, lime si fulgi de cocos sau ce alte preferinte aveti. Lasati-o apoi la frigider minim 2 ore, pentru un gust divin. Este o reteta de cheesecake de care va puteti bucura in fiecare weekend.

Adauga un comentariu