Actualitate

Cum să folosești deodorantul. Utilizări mai puţin cunoscute

Publicat: 31 oct. 2019

Cum să folosești deodorantul. Foarte mulţi oameni nu ştiu cum şi când este ideal să-şi aplice deodorantul sau antiperspirantul favorit.

Fie că vorbim de deodorant sau de antiperspirant, acesta este folosit de majoritatea oamenilor ca un produs de igienă. Tine transpiraţia sub control şi nu te face de ruşine când ţi-e lumea mai dragă. Puţine persoane ştiu, însă, ca deodorantul are şi alte utilizări.

Cei mai mulţi dintre ei îl folosesc înainte de a ieşi din casă, dar întrebarea este în ce măsură acesta este la fel de eficient oricând şi în orice situaţie.

Cum să folosești deodorantul

În cele ce urmează vă prezentăm câteva utilizări ale deodorantului, altfel decât clasic.

Îndepărtarea coşurilor

Pentru a scăpa de coșuri sau puncte negre, trebuie să aplici deodorant pe ele și acestea vor dispărea în scurt timp.

Ține departe transpiraţia de sub sâni

În această zonă, transpiraţia apare rapid, indiferent dacă porţi sau nu sutien. Pentru prevenire, aplica deodorant sub sâni.

Cum să folosești deodorantul. Previne umflarea picioarelor

Dacă ţi se umfla des labele picioarelor, dă cu deodorant pe ele din belşug. Inflamaţiile vor dispărea. De asemenea, și mirosul neplăcut al picioarelor.

Previne electrizarea părului

Pentru o femeie care a pierdut ceva timp să îşi aşeze părul, electrizarea e un duşman. Învinge-l, aşadar, frecând linia părului cu deodorant.

Cum mai poate fi utilizat deodorantul

– Te ajuta să încapi în blugii care au devenit strâmţi – Pulverizează deodorant în interiorul pantalonului, pe întreaga lungime;

– Menţinerea aspectului hainelor – Când hainele încep să se decoloreze, aplica deodorant în zonele cu probleme.

– Piele sănătoasă după epilat – Multe persoane se irită după epilare. Pentru a evita acest moment neplăcut, aplica deodorant în zona respectivă.

– Previne transpiraţiile nocturne – Aplică deodorant în zonele pe care le consideri problematice. Dacă transpiraţia persista, mergi la medic!loading...

Adauga un comentariu