Sanatate

Cum să scapi de gușă: Rezolvi problema fără să apelezi la chirurgie plastică

Publicat: 27 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să scapi de gușă Rezolvi problema fără să apelezi la chirurgie plastică
Chirurgia estetică nu este singura soluție pentru a scăpa de gușă

Gușa sau bărbia dublă este o afecțiune comună care se dezvoltă atunci când se formează un strat de grăsime sub bărbie. Fiind inestetică multă lume, mai ales femeile, se întreabă cum să scape de gușă.

De obicei, apariția gușei este asociată cu creșterea în greutate. În plus, din cauza îmbătrânerii, lipsei de hidratare și pierderea tonusului pielii face ca aceasta să se lase și poate duce la apariția bărbiei duble, atât la bărbați, cât și la femei.

Pentru a putea scăpa de gușă nu este foarte ușor, iar multe femei, pentru că ele sunt cele mai deranjate de aceasta, ajung să recurgă la chirurgia estetică. Totuși, nu este neapărat nevoie să apelezi la bisturiu existând și alte soluții.

Cum să scapi de gușă: Remedii oferite de natură

Natura îți oferă multe soluții pentru a scăpa de gușă, multe sucuri de fructe având efect în tratarea acestei afecțiuni.

Sucul de mere și sfeclă etse revigorant și hrănitor și ajută la eliminarea toxinelor și prevenirea retenției de lichid. Este indicat să bei un pahar de suc de mere și sfeclă înainte de fiecare masă. Așa senzația de sațietate va apărea înainte de a termina de mâncat. În plus, sucul de mere și sfeclă este un detoxifiant natural ce îți va face pielea mai sănătoasă.

Sucul de pepene este unul dintre cele mai bune soluții pentru regenerarea tenului și prevenirea depunerii grăsimii sub bărbie. Când consumi acest suc este indicat să-l amesteci cu un pahar de apă pentru o hidratare bună.

Sucul de lămâie și mentă este un foarte bun antioxidant, agent de curățare și revitalizant fantastic. Zeama de lămâie conține cantitatea ideală de antioxidanți pentru a elimina radicali liberi din organism. În plus, zeama de lămâie are proprietăți de curățare ce ajută la evitarea retenției de lichid și eliminarea toxinelor din sânge. Zeama de lămâie amestecată cu mentă îi dă sucului un efect revitalizant pentru piele.

Cum ajută vitamina E și măștile de față să scapi de gușă

Vitamina E este extrem de importantă pentru o pielea mai fermă și elastic. Astfel, aceasta te ajută să scapi de gușă definitiv. Pentru un aprot bun de vitamina E este indicat să consumi mai multe legume verzi, orez brun, ulei de germeni de grâu, orez, leguminoase, nuci și mere.

Pentru a scăpa de gușă definitiv o altă soluție la îndemână pentru orice femeie sunt măștile pentru față din ulei de germeni de grâu. Uleiul de germeni de grâu are un conținut foarte bogat de vitamina E, care ajută la hidratarea pielii, îmbunătățind tonusul și ameliorând tensiunea din zona de sub bărbie.

Această mască trebuie aplicată în fiecare zi pe linia maxilarului și pe gât pentru a avea rezultate. Înainte de culcare, folosește puțină vată pentru a-ți aplica uleiul. Masează-ți maxilarul și gâtul cu vata îmbibată cu ulei de jos până sus timp de 10-15 minute.

Alte soluții pentru a scăpa de gușă sunt niște exerciții simple pentru structura muscular a feței. Dacă vei reuși să-ți întărești mușchii respectivi, atunci și pielea ta va avea de câștigat.

Adauga un comentariu