Sanatate

Leacuri bătrânești pentru junghi în spate. Remedii care îți iau durerea cu mâna!

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leacuri bătrânești pentru junghi în spate. Remedii care îți iau durerea cu mâna
Pentru junghiuri în spate există mai multe remedii naturiste

Potrivit cercetătorilor, 85% dintre oameni au avut măcar o dată în viață probleme cu spatele. Tocmai de aceea, foarte mulți, din dorința de a mai evita o vizită la medic, apelează la leacuri bătrânești pentru junghi în spate.

Pentru a scăpa de junghiuri în spate, multă lume apelează la masaj. Un astfel de masaj aplicat pe mușchii tensionați paote fi una dintre cele mai eficiente metode pentru a scăpa de junghi. Aplicarea unui masaj eficient poate diminua durerea de spate și îmbunătățește funcția spatelui. Pentru a scăpa de junghiul în spate poți apela la exerciții ușoare, care se pot dovedi extrem de eficiente. Acestea ajută la refacerea mușchilor și previn durerile viitoare.

Cauza junghiurilor în spate poate fi poziția de somn. De aceea este recomandat să dormi câteva nopți pe podea, cu câteva perne sub picioare. Este recomandat să eviți să dormi pe burtă deoarece îți afectează mușchii spatelui.

Leacuri bătrânești pentru junghi în spate. Plantele la acre poți apela cu încredere

Unul dintre cele ami cunsocute leacuri bătrânești pentru junghi în spate este tătăneasa. Aceasta este una dintre plantele la care poți apela cu încredere pentru a scăpa de junghi în spate. Tătăneasa este folosită de mult timp pentru ameliorraea durerilor de spate, a contuziilor și a întinderilor musculare. Cercetătorii au demonstrat că tătăneasa este eficientă în tratarea durerilor lombare.

Tinctura și ceaiul de tătăneasă sunt eficiente în ameliorarea durerilor de spate. Unguentul cu tătăneasă, ce poate fi găsit în plafar, paote fi de folos în ameliorarea acestor dureri.

Turmericul conține curcumina, un ingredient activ ce are proprietăți antiinflamatoare puternice, care poate reduce durerile de spate, dar și alte dureri. Se recomandă consumul a cel puțin 10 g de turmeric pe zi pentru tratarea durerilor de spate.

Uleiul esențial de mentă poate fi folosit în cazul junghiurilor în spate. Masarea pielii cu ulei esențial de mentă are efecte analgezice și reduce durerea. Se recomandă masarea cu uleiul esențial de mentă cel puțin o dată pe zi, pentru efecte de durată.

Sunătoarea, eficientă în combaterea durerii

Un alt leac bătrânesc util în cazul junghiurilor în spate este folosirea sunătoarei. Deoarece sunătoarea remediază durerile și simptomele cauzate de terminațiile nervoase, aceasta poate fi folosită la relaxarea musculaturii din zona lombară. Ceaiul de sunătoare poate să amelioreze durerea de spate. Acest ceai poate fi administrat în tratarea crizelor de sciatică, având posibilitatea să calmeze simptomele neplăcute.

În cazul în care junghiurile în spate sunt mai puternice, se recomandă tinctura de sunătoare.

În folosirea sunătoarei pentru ameliorarea durerilor trebuie ținut cont de faptul că această plantă interacționează cu mai multe medicamente. Tocmai de aceea, trebuie avut grijă înainte de administarre de riscurile la care te expui cand o consumi. Spre exemplu, sunătoarea afectează felul în care acționează contraceptivele orale.

Ghimbirul și gheara diavolului, bune pentru proprietățile antiinflamatoare

Ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare și de aceea poate fi folosit ca remediu pentru junghiurile de spate. Ghimbirul are efecte chiar dacă este consumat sub formă de ceai, pulbere sau sub formă de capsule.

Gheara diavolului conține harpagozide, substanțe chimice cu proprietăți antiinflamatoare. Gheara diavolului redă mobilitatea persoanei care are junghirui în spate și acuză rigiditate lombară. Gheara diavolului se poate administra atât sub formă de extract, dar și sub formă de ceai sau balsam ori unguent.

Adauga un comentariu