Actualitate

Cum să scapi de pistrui. Metode la îndemâna tuturor

Publicat: 01 nov. 2019

Cum să scapi de pistrui. Pentru multe persoane, pistruii reprezintă o problemă foarte mare. Totuși, există soluții pentru îndepărtarea lor.

Multe femei au parte de pistrui şi încearcă diverse creme pentru a-i elimina. Nu e rău deloc să scapi de această problemă, însă nu uita! Multe dintre acele creme conţin substanţe ineficiente şi care chiar pot usca tenul. Ca alternativă, îţi arătăm cum să scapi de această problemă folosind metode naturale.

Cum să scapi de pistrui

Pentru aceasta ai nevoie de zer, suc de roşii și miere. Iată ce trebuie să faci: combină ingredientele și întinde amestecul pe ten (mai ales în zonele cu pistrui). Lasă amestecul să se usuce, timp de 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Repeta metoda o dată pe săptămână și vei scăpa de pistrui în maximum o lună.

De menționat că remediul nu are efecte adverse, putând fi folosit şi de persoanele cu tenul sensibil.

Explicaţii:

– zerul conţine acid lactic, care estompează petele hiperpigmentare precum pistruii.

– mierea acţionează emolient şi hidratant.

– sucul de roşii creşte efectul de albire al zerului.

Tratament pistrui pe bază de castravete

Poţi diminua intesitatea pistruilor cu ajutorul tratamentului cu suc de castravete, stoarce 3-4 castraveţi şi aplică sucul în zonele afectate sau da prin razătoare câţiva castraveţi şi aplică peste pistrui. Sunt necesare 2-3 aplicări ale acestei soluţii împotriva pistruilor şi în câteva zile aspectul lor este diminuat.

Cum să scapi de pistrui cu ceapă

Un tratament puternic împotriva pistruilor este cel făcut din ceapă şi ulei de măsline. Stoarce 2-3 cepe, iar sucul obţinut amestecă-l cu ulei de măsline (părţi egale). Aplică pe fata soluţia de câteva ori pe zi şi pistrui dispar în câteva zile.

Tratament pistrui pe bază de lămâie

Stoarce bine de tot o lămâie, adaugă puţină sare şi aplică sucul în zona afectată. Acesta ajută rapid la eliminarea pistruilor şi a altor pete de pe fată.loading...

Adauga un comentariu