WoW!

Cum să slăbeşti fără să te înfometezi

Publicat: 28 apr. 2021

În societatea de azi, în care se promovează, de cele mai multe ori, imaginea unei femei slabe și înalte, multe doamne și domnișoare își propun să mai dea jos câteva din klogramele în plus, apelând adesea la exerciții fizice istovitoare și la diete drastice care le pun serios în pericol sănătatea.

Dacă nu ești mulțumită de felul în care arăți și vrei să mai slăbești, trebuie să știi că poți scăpa de câțiva centimetri din talie în moduri mai acceptabile:

1. Respirând

Principala regulă a gimnasticii respirației spune că ar trebui să inspiri și să expiri nu cu pieptul, ci cu stomacul. O talie subțire, abdomen plat, mușchi abdominali puternici – le poți avea pe toate dacă faci întregul set de execiții de respirație.

2. Alternând dușurile

Această metodă e destul de simplă și e însoțită adesea de alte proceduri. Când termini dușul, schimbă de câteva ori apa caldă cu cea rece. Aceste alternări nu numai că te vor scăpa de greutatea în exces, dar vor elimina și aritmia, obezitatea, hipertensiunea primară și celulita. Există, însă, și câteva contraindicații.

3. Masajul

Cele mai bune tipuri de masaj anti-grăsime sunt cele care folosesc ventuze, apă, miere. Acestea desprind grăsimea depozitată, îmbunătățesc circulația sanguină în fața abdomenului și reglează motilitatea intestinală. Poți urma aceste proceduri chiar în casa ta sau poți merge la saloane specialiate. Ar trebui făcute sistematic și în cicluri.

Adauga un comentariu