Coronavirus

Cum să te aperi de coronavirus fără a ajunge pe mâna medicilor

Publicat: 21 sept. 2020
Masuri de preventie coronavirus cu lucruri din casa
Întreaga lume se afla într-o criză cauzată de Sars-Cov-2. Iată cum să te aperi de coronavirus fără a ajunge pe mâna medicilor

Întreaga lume se afla într-o criză cauzată de Sars-Cov-2. Iată cum să te aperi de coronavirus fără a ajunge pe mâna medicilor. Poţi ţine boală infecţioasă la distanţă cu „armele medicale” pe care le ai la îndemâna la tine acasă.

Iată cum te poţi lupta cu noul coronavirus, dar și ce trebuie să faci pentru a preveni infectarea cu el.

Cum să te aperi de coronavirus la tine acasă

Pentru a ţine virusul la distanţa ai nevoie de următoarele lucruri în casa ta:

1. Paracetamol
2. Betadină pentru apa de gură și gargară
3. Vitamina C și D3
5. complex B
6. Vapor + capsule pentru abur
7. Oximetru
8. Cilindru de oxigen (numai pentru urgență)

Care sunt etapele Sars-Cov-2

1. Covid numai în nas – timpul de recuperare este de jumătate de zi. (Inhalarea cu abur), vitamina C. De obicei nu există febră. Asimptomatici.

2. Covid în gât – durere în gât, timp de recuperare 1 zi (gargară cu apă fierbinte, apă caldă pentru a bea, dacă temp, apoi paracetamol. Vitamina C, Bcomplex. Dacă este severă, atunci antibiotic.

3. Covid în plămâni – tuse și inspirație de 4 până la 5 zile. (Vitamina C, complexul B, gargară cu apă fierbinte, oximetru, paracetamol, cilindru dacă este sever, necesită mult lichid, exercițiu de respirație profundă)

Etapa când trebuie să vă apropiați de spital – Monitorizați nivelul de oxigen. Dacă se apropie de 43 (normal 98-100), atunci ai nevoie de butelie de oxigen. Dacă este disponibil acasă, atunci nu mai admit niciun spital.

Medicamentele cu care te poţi apăra de coronavirus la tine acasă

1. Vitamina C-1000
2. Vitamina E (E)
3. De la (10 la 11) ore, stând la soare 15-20 de minute.
4. Masa de ouă o dată ..
5. Ne odihnim / dormim minimum 7-8 ore
6. Bem 1,5 litri de apă zilnic
7. Toate mesele trebuie să fie calde (nu reci).
Și asta este tot ceea ce facem în spital pentru a consolida sistemul imunitar. Rețineți că pH-ul coronavirusului variază de la 5,5 la 8,5.

Pentru a ţine virusul la distanţa rebuie să facem pentru a elimina virusul este să consumăm mai multe alimente alcaline peste nivelul de aciditate al virusului. Precum : banane, lămâie verde – 9,9 pH, lămâie galbenă – 8,2 pH, avocado – 15,6 pH. Alte fructe și legume:

* Usturoi – 13,2 pH
* Mango – 8,7 pH
* Mandarină – 8,5 pH
* Ananas – 12,7 pH
* Creștere de apă – 22,7 pH
* Portocale – 9,2 pH

Cum afli că ești infectat cu virusul corona?

1. mâncărime în gât
2. Gât uscat
3. Tuse uscată
4. Temperatură ridicată
5. Scurtarea respirației
6. Pierderea mirosului

Când va reveni totul la normal, după pandemia de coronavirus

O expertă a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii precizează faptul că situaţia va reveni la normal abia în anul 2022, adică în aproximativ doi ani. Din ce cauză va dura atât?

Soumya Swaminathan, şefa cercetătorilor de la OMS a declarat că iniţiativa Covax – mecanismului pentru accesul echitabil la vaccin al tuturor ţărilor – va putea obţine câteva sute de milioane de doze până la jumătatea anului următor, astfel că toate cele 170 de ţări înscrise „vor primi ceva”.

Din cauza lipsei de fonduri, expertul precizează faptul că numărul dozelor de vaccin care vor fi distribuite va fi prea mic. Din acest motiv, se preconizează că la sfârşitul anului 2021 vaccinul va fi disponibil pentru 2 miliarde de oameni.

„Modul în care oamenii îşi imaginează că în ianuarie vom avea vaccinuri pentru întreaga lume şi lucrurile vor începe să revină la normal – nu aşa funcţionează”, a spus ea.

Adauga un comentariu