Actualitate

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen. Sucurile naturale care te ajută să slăbești mai ușor

Publicat: 04 ian. 2021
cum scapi grăsimea abdomen
O metodă simplă de a scăpa de colăceii de pe abdomen este să adaugi niște sucuri delicioase în dietă

În zilele noastre reprezintă o problemă generală cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și să slăbești într-o manieră cât mai sănătoasă. Indiferent de vârstă ori sex, de cele mai multe ori, grăsimea abdominală este mai mult o problemă estetică decât una medicală. Din fericire avem la îndemână mai multe soluții pentru a ține sub control dimensiunile taliei.

În multe cazuri poate fi vorba de probleme de sănătate, însă uneori este și vina metabolismului. Multă lume este conștientă că surplusul de grăsime de pe burtă reprezintă mai degrabă o problemă estetică. Iar dacă te confrunți cu această problemă, există mai multe metode care te pot ajuta să slăbești în jurul taliei. În primul rând, îndepărtarea stratului de grăsime de pe burtă implică, în primul rând, adoptarea unui stil de viaţa sănătos. iar aceasta se poate face cu o dietă adecvată şi mişcare fizică.

O metodă simplă de a scăpa de colăceii de pe abdomen este să adaugi niște sucuri delicioase în dietă. Astfel, vei slăbi și totodată vei profita din plin de proprietăţile lor benefice. Aceste sucuri sunt foarte variate şi pot fi consumate la micul dejun sau în orice moment al zilei. Mai mult, consumul acestor băuturi sprijină și procesul de detoxifiere a organismului.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

În cele ce urmează, vă prezentăm câteva reţete sănătoase şi delicioase de sucuri care elimină grăsimea abdominală.

1. Suc de mere. Acesta conţine pectină, antioxidanţi şi minerale esenţiale, care odată absorbite în organism combat balonarea, îmbunătăţesc digestia şi stimulează pierderea în greutate.

Ingrediente: 1 măr, 1 lingură de seminţe de in (15 g), 1 pahar de apă (200 ml) și 1 lingură de miere de albine (25 g). Cum se prepară: curăță mărul, taie-l în mai multe bucăţi şi procesează-l în blender împreună cu apa şi seminţele de in. Ai grijă să obţii o băutură omogenă şi apoi adăugă mierea.

Bea sucul de mere cu 30 de minute înainte de micul dejun sau la cină, înainte de culcare. Consumă această băutură de cel puţin 3 ori pe săptămână.

2. Suc de papaya. Papaya conţine o enzimă numită papaina. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte digestia, aceasta combate inflamaţiile şi ajută la buna funcţionare a ficatului. Sucul de papaya curăță intestinele, reglează pH-ul florei intestinale şi arde grăsimea de pe abdomen.

Ingrediente: 2 felii de papaya, 1 lingură de ovăz (15 g), 1 pahar de apă (250 ml) și 1 lingură de miere de albine (25 g). Cum se prepară: taie feliile de papaya în cubuleţe şi procesează-le în blender împreună cu ovăzul şi apa. După ce ai obţinut o băutură omogenă, fără cocoloaşe, îndulceşte-o cu o lingură de miere de albine.

Adaugă sucul în meniul de la micul dejun sau consumă-l dimineaţa. Bea-l cel puţin de 3 ori pe săptămână.

Multiple beneficii pentru organism

3. Suc de ananas. Ananasul conţine bromelaina, o enzimă care reduce inflamaţiile şi îmbunătăţeşte digestia. Totodată, are proprietăţi diuretice şi detoxifiante care combat retenţia de apă şi ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în sânge.

Ingrediente: 2 felii de ananas, 1 lingură de seminţe de in (15 g), 1 pahar de apă (200 ml), 2 linguri de zeamă de lămâie (30 ml) și 1 lingură de miere de albine (25 g). Cum se prepară: pune ananasul în blender şi amestecă-l cu seminţele de in şi apă. După ce ai obţinut un amestec omogen, toarnă-l în pahar şi adăuga zeama de lămâie şi mierea de albine. Bea sucul de ananas dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 3 săptămâni consecutive.

Citricele și aloe vera fac minuni

4. Suc de aloe vera. Fibrele din compoziţia sa îmbunătăţesc digestia şi previn mâncatul pe fond nervos. În plus, gelul de aloe vera curata organismul şi previne constipaţia şi inflamaţiile.

Ingrediente: 5 linguri de gel de aloe vera (75 g), 1 lingură de ovăz (15 g), 2 linguri de zeamă de lămâie (30 ml), 1/2 pahar de apă (100 ml) și 1 lingură de miere de albine (25 g). Cum se prepară: procesează în blender gelul de aloe vera, ovăzul, zeama de lămâie şi apa. După ce ai obţinut un amestec omogen, toarnă-l imediat în pahar şi adăuga o lingură de miere de albine. Bea acest suc cu 30 de minute înainte de micul dejun, timp de 2-3 săptămâni consecutive.

5. Suc de citrice. Dacă vorbim de sucuri care elimină grăsimea abdominală, nu putem omite citricele. Aceste fructe conţin cantităţi mari din vitaminele A şi C, dar și potasiu şi magneziu. Totodată, nutrienţii, antioxidanţii şi fibrele din citrice optimizează procesul digestiv şi facilitează arderea grăsimilor.

Ingrediente: 6 portocale, 2 grepfruturi, 1/2 lămâie. Cum se prepară: stoarce sucurile din toate fructele şi amestecă-le. Bea sucul cu înghiţituri mici înainte sau în timpul micului dejun. Consumă-l cel puţin de 3 ori pe săptămână.

Așadar, iată cum scapi foarte simplu de grăsimea de pe abdomen, cu ajutorul unor sucuri delicioase.

Adauga un comentariu